ISKRA Usisivač za pepeo 1000W 20 l

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• MOĆAN MOTOR: Usisivač za pepeo sa motorom od 1000W pruža efikasno i brzo čišćenje kamina, šporeta, roštilja i dimnjaka.

• VELIKI KAPACITET: Sa zapreminom od 20 l...
Pročitaj ceo opis
8.098,00 DIN -20 %
6.510,00 DIN
-20 %8.098,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana juče u 22.32.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod ISKRA Usisivač za pepeo 1000W 20 l. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Vrsta pribora
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8D2CC
Prijavi grešku
• MOĆAN MOTOR: Usisivač za pepeo sa motorom od 1000W pruža efikasno i brzo čišćenje kamina, šporeta, roštilja i dimnjaka.

• VELIKI KAPACITET: Sa zapreminom od 20 litara, ovaj usisivač omogućava sakupljanje veće količine pepela bez čestog pražnjenja.

• PRAKTIČNI DODACI: Uz usisivač dolazi fleksibilno crevo dužine 1 metar i perivi filter, što olakšava održavanje i produžava vek trajanja uređaja.

• JEDNOSTAVNA UPOTREBA: Lagan i jednostavan za rukovanje, ovaj usisivač je idealan alat za održavanje čistoće u radionici ili domaćinstvu.

• BEZBEDNOST: Usisivač je dizajniran tako da ne usisava pepeo topliji od 40°C, čime se osigurava bezbednost i sprečava oštećenje uređaja.

ISKRA usisivač za pepeo je tvoj pouzdani partner u održavanju čistoće. Sa snagom od 1000W, ovaj uređaj će bez muke usisati sav pepeo iz kamina ili šporeta. Veliki kapacitet od 20 litara znači da nećeš morati često da ga prazniš, a dodaci poput fleksibilnog creva i perivog filtera čine upotrebu i održavanje izuzetno jednostavnim.

Lakoća korišćenja ovog usisivača čini ga idealnim za svako domaćinstvo ili radionicu. Njegova praktičnost i efikasnost uklanjanja pepela učiniće čišćenje mnogo manje napornim. Osim toga, bezbednosni aspekti su na visokom nivou, pa ne moraš da brineš o mogućim nezgodama usled usisavanja previše toplog pepela.

Zaboravi na dosadno i prašnjavo čišćenje – ISKRA usisivač za pepeo će ti uštedeti vreme i energiju. Uz njega, tvoj kamin ili šporet će uvek biti besprekorno čisti. Ne propusti priliku da olakšaš sebi održavanje doma. Naruči svoj ISKRA usisivač već danas i uživaj u čistom i urednom prostoru bez dodatnog truda.
ISKRA Usisivač za pepeo 1000W 20 l
ISKRA Usisivač za pepeo 1000W 20 l
6.510,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka