TEFAL Ekspres lonac P2530741

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KAPACITET: 6 litara - Tefal ekspres lonac P2530741 pruža dovoljno prostora za pripremu obilnih obroka za celu porodicu. Idealno rešenje za brzo i efikasno kuvanje mesa,... Pročitaj ceo opis
15.887,00 DIN -22 %
12.384,00 DIN
-22 %15.887,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 03.14.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod TEFAL Ekspres lonac P2530741. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8CB93
Prijavi grešku
• KAPACITET: 6 litara - Tefal ekspres lonac P2530741 pruža dovoljno prostora za pripremu obilnih obroka za celu porodicu. Idealno rešenje za brzo i efikasno kuvanje mesa, povrća i mahunarki.

• SIGURNOST: 5 sigurnosnih mehanizama - Ovaj lonac je dizajniran sa fokusom na bezbednost, uključujući automatsko zaključavanje poklopca i indikator pritiska koji signalizira kada je sigurno otvoriti lonac.

• KOMPATIBILNOST: Svestranost upotrebe - Bez obzira na tip šporeta koji poseduješ, bilo da je to indukcija, gas, električna ploča, staklokeramika ili halogen, ovaj lonac je kompatibilan sa svim izvorima toplote.

• DODACI: Posuda za kuvanje na pari - Uz ekspres lonac dolazi i praktična posuda koja ti omogućava da proširiš svoje kulinarske veštine i pripremaš zdrava jela na pari.

• ODRŽAVANJE: Lako čišćenje - Lonac je napravljen od nehrđajućeg čelika koji je jednostavan za održavanje i pogodan za pranje u mašini za pranje sudova, što ti štedi vreme i trud.

Tefal ekspres lonac P2530741 je savršen izbor za one koji cene kvalitet i funkcionalnost. Sa zapreminom od 6 litara, ovaj lonac je idealan za pripremu raznovrsnih jela, dok njegov kvalitetan poklopac i dizajn ručke osiguravaju lakoću upotrebe i sigurnost. Zahvaljujući pet sigurnosnih mehanizama i mogućnosti kuvanja pod dva nivoa pritiska, možeš biti siguran da će tvoja hrana biti spremljena brzo, efikasno i bezbedno.

Njegova kompatibilnost sa svim vrstama šporeta čini ga izuzetno praktičnim, a dodatna posuda za kuvanje na pari ti pruža više opcija za zdravu ishranu. Lako se održava i čisti, a desetogodišnja garancija na čelik i mogućnost popravke u roku od deset godina govore o njegovoj izdržljivosti i dugovečnosti.

Uživaj u jednostavnosti pripreme obroka sa Tefal ekspres loncem P2530741 i otkrij kako kvalitetan kuhinjski alat može unaprediti tvoje kulinarsko iskustvo. Dodaj ga u svoju kolekciju kuhinjskog pribora i pripremi se za brza, ukusna i zdrava jela svaki dan. Naruči svoj ekspres lonac već danas!
TEFAL Ekspres lonac P2530741
TEFAL Ekspres lonac P2530741
12.384,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka