KINGHOFF Umetak za escajg podesivi za fioku KH1501 52x43cm bambus

KINGHOFF Umetak za escajg podesivi za fioku KH1501 52x43cm bambus

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• PRIRODNI MATERIJAL: Bambusov umetak za fioku KINGHOFF KH1501 donosi prirodnu eleganciju i dugotrajnost u tvoj dom. Izrađen od 100% bambusa, ovaj umetak je otporan na vl... Pročitaj ceo opis
4.769,00 DIN -23 %
3.655,00 DIN
-23 %4.769,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 03.15.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod KINGHOFF Umetak za escajg podesivi za fioku KH1501 52x43cm bambus. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8B854
Prijavi grešku
• PRIRODNI MATERIJAL: Bambusov umetak za fioku KINGHOFF KH1501 donosi prirodnu eleganciju i dugotrajnost u tvoj dom. Izrađen od 100% bambusa, ovaj umetak je otporan na vlagu i lako se održava.

• PRAKTIČNE PODELE: Sa 8 prostranih pregrada, organizacija escajga i kuhinjskog pribora postaje jednostavna. Umetak je idealan i za sortiranje kozmetike, nakita ili alata, pružajući ti fleksibilnost i višenamensku upotrebu.

• PODEŠAVANJE ŠIRINE: Zahvaljujući podesivoj širini od 31,5 do 52 cm, ovaj umetak se lako prilagođava većini standardnih fioka, omogućavajući ti da maksimalno iskoristiš dostupan prostor.

• DIMENZIJE: Kada je sklopljen, umetak ima dimenzije 31,5 x 43 x 5 cm, dok razvučen dostiže 52 x 43 x 5 cm, pružajući ti dodatni prostor za organizaciju.

• ESTETSKI DIZAJN: Ne samo da je funkcionalan, već i estetski doprinosi izgledu tvoje kuhinje. Elegantan dizajn bambusovog umetka unosi toplinu i prirodnost u tvoj prostor.

Kada je reč o organizaciji prostora, KINGHOFF umetak za escajg podesivi za fioku KH1501 je pravi izbor. Izrađen od kvalitetnog bambusa, ovaj umetak nije samo izdržljiv i otporan na vlagu, već i lako se čisti, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu. Sa 8 prostranih pregrada, možeš lako sortirati i organizovati svoj escajg, kuhinjski pribor, ali i druge sitnice poput kozmetike ili nakita.

Podesiva širina omogućava ti da umetak prilagodiš veličini svoje fioke, osiguravajući da sve bude na svom mestu i lako dostupno. Bez obzira da li je sklopljen ili razvučen, ovaj umetak će se savršeno uklopiti u tvoju kuhinju, doprinoseći njenom estetskom izgledu i funkcionalnosti.

Ne dozvoli da nered preuzme tvoje fioke. Uz KINGHOFF umetak, tvoji pribor za jelo i ostali predmeti biće uredno složeni i uvek pri ruci. Uživaj u harmoniji i organizaciji koju pruža ovaj elegantan i praktičan dodatak za tvoj dom. Naruči svoj umetak danas i otkrij kako jednostavna organizacija može unaprediti tvoj svakodnevni život!
KINGHOFF Umetak za escajg podesivi za fioku KH1501 52x43cm bambus
KINGHOFF Umetak za escajg podesivi za fioku KH1501 52x43cm bambus
3.655,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka