KÄRCHER Kompresorski uređaj za mobilno čišćenje OC 3 sivo-žuti

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KOMPATNOST: Kärcher OC 3 je savršen pratilac za sve tvoje avanture. Bilo da si na putu ili u prirodi, ovaj kompaktni uređaj omogućava ti da očistiš bicikl, planinarske ... Pročitaj ceo opis
31.687,00 DIN -21 %
25.189,00 DIN
-21 %31.687,00 DIN
sa dostavom 26.679,00 DIN
Cena sa dostavom
26.679,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 03.14.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod KÄRCHER Kompresorski uređaj za mobilno čišćenje OC 3 sivo-žuti. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Težina (kg)
2.23 kg
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8AE3F
Prijavi grešku
• KOMPATNOST: Kärcher OC 3 je savršen pratilac za sve tvoje avanture. Bilo da si na putu ili u prirodi, ovaj kompaktni uređaj omogućava ti da očistiš bicikl, planinarske čizme ili bilo koju opremu bez potrebe za strujom ili vodom.

• MOBILNOST: Zahvaljujući integrisanoj litijum-jonskoj bateriji i odvojivom rezervoaru od 4 litre, ovaj uređaj je idealan za mobilno čišćenje. Sa vremenom rada od oko 15 minuta, možeš brzo i efikasno očistiti sve što ti je potrebno.

• NISKA BUKA: Sa jačinom zvuka od samo 84 dB, Kärcher OC 3 omogućava ti da obaviš čišćenje bez prevelike buke, što je idealno za kampovanje ili čišćenje u mirnim stambenim oblastima.

• NISKO PRITISNI MLAZ: Opremljen funkcijom niskog pritiska, ovaj uređaj je nežan prema osetljivim površinama, a istovremeno dovoljno snažan da ukloni tvrdokornu prljavštinu. LED indikator ti daje informacije o stanju baterije, tako da uvek znaš kada je vreme za punjenje.

• DODATNA OPREMA: Kärcher OC 3 dolazi sa raznovrsnim priborom koji ti omogućava da prilagodiš čišćenje različitim potrebama, od bicikala do baštenske opreme i kućnih ljubimaca.

Dugotrajna baterija i praktičnost na dohvat ruke. Kärcher OC 3 kompresorski uređaj za čišćenje je tvoj pouzdani partner u održavanju čistoće dok si u pokretu. Sa svojom litijum-jonskom baterijom i kapacitetom rezervoara od 4 litre, ovaj uređaj ti pruža slobodu da čistiš bez ograničenja.

Efikasnost bez kompromisa. Njegov štedljiv, ali efikasan ravan mlaz pri niskom pritisku čini ga idealnim za osetljive površine, dok LED indikator osigurava da uvek znaš status baterije. Bez obzira na to da li čistiš bicikl, baštensku opremu ili dečije igračke, Kärcher OC 3 je spreman za akciju.

Jednostavan za korišćenje. Sa dužinom creva od 2,8 m, ovaj uređaj ti omogućava da lako dosegneš sve delove koje želiš da očistiš. Njegova kompaktna veličina i niska buka čine ga idealnim za korišćenje u bilo kojem okruženju.

Prilagodljivost i raznovrsnost. Opcioni pribor ti pruža mogućnost da proširiš funkcionalnost uređaja i prilagodiš ga različitim situacijama. Bez obzira na izazov, Kärcher OC 3 je spreman da se nosi sa njim.

Za čistoću gde god da se nalaziš, izaberi Kärcher OC 3. Naruči odmah i uživaj u slobodi čišćenja bez ograničenja!
KÄRCHER Kompresorski uređaj za mobilno čišćenje OC 3 sivo-žuti
KÄRCHER Kompresorski uređaj za mobilno čišćenje OC 3 sivo-žuti
25.189,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka