Genius ECam 8000 veb kamera 2 MP 1920 x 1080 piksela USB Crno

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• VISOKA REZOLUCIJA: Genius ECam 8000 veb kamera pruža kristalno čistu sliku zahvaljujući Full HD rezoluciji od 1920 x 1080 piksela, što omogućava detaljne video pozive i... Pročitaj ceo opis
3.744,00 DIN
Sve ponude
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

10

Cena je ažurirana danas od 03.17.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o G Store Repair doo ponudi
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 03.14.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8A7F0
Prijavi grešku
• VISOKA REZOLUCIJA: Genius ECam 8000 veb kamera pruža kristalno čistu sliku zahvaljujući Full HD rezoluciji od 1920 x 1080 piksela, što omogućava detaljne video pozive i snimke.

• UGRAĐENI MIKROFON: Sa integrisanim mikrofonom, ova kamera osigurava da tvoj glas bude jasno čujan tokom konferencijskih poziva ili prilikom snimanja videa, bez potrebe za dodatnom opremom.

• FLEKSIBILNOST: Zahvaljujući mogućnosti rotacije od 360° i širokom uglu snimanja od 90°, Genius ECam 8000 omogućava snimanje iz različitih uglova, pružajući veću slobodu prilikom korišćenja.

• KOMPATIBILNOST: Bez obzira da li koristiš Windows, macOS ili Linux, ova veb kamera je kompatibilna sa različitim operativnim sistemima, što je čini prilagodljivom i lako integrisivom u tvoje postojeće okruženje.

• JEDNOSTAVNO POVEZIVANJE: Povezivanje kamere je brzo i lako putem USB 2.0 interfejsa, što znači da je možeš koristiti odmah nakon što je izvadiš iz kutije, bez potrebe za dodatnim drajverima ili softverom.

Genius ECam 8000 veb kamera je savršen izbor za tebe ako tražiš pouzdanu i visokokvalitetnu kameru za svakodnevnu upotrebu. Sa Full HD rezolucijom, tvoji video pozivi i snimci će biti oštri i jasni, dok će ugrađeni mikrofon osigurati da tvoj glas bude čujan bez obzira na okolnosti.

Fleksibilnost kamere omogućava ti da je postaviš kako god želiš, a široki ugao snimanja od 90° znači da ćeš moći da uhvatiš više prostora u kadru. Bez obzira na to da li planiraš da je koristiš za poslovne sastanke, online predavanja ili samo za četovanje sa prijateljima, Genius ECam 8000 će zadovoljiti tvoje potrebe.

Kompatibilnost sa različitim operativnim sistemima čini ovu kameru veoma prilagodljivom, a jednostavno povezivanje preko USB-a znači da nemaš razloga za brigu oko instalacije. Sve što ti je potrebno je slobodan USB port i spremna si za početak.

Ne propusti priliku da unaprediš svoje online iskustvo. Nabavi svoju Genius ECam 8000 veb kameru danas i uživaj u visokokvalitetnim video pozivima i snimcima bez komplikacija.
Genius ECam 8000 veb kamera 2 MP 1920 x 1080 piksela USB Crno
Genius ECam 8000 veb kamera 2 MP 1920 x 1080 piksela USB Crno
3.744,00 DIN
u G Store Repair doo

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka