TP-LINK Adapter UH400 prenosni HUB/4x USB 3.0 crni

TP-LINK Adapter UH400 prenosni HUB/4x USB 3.0 crni

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• BRZINA PRENOSA: Uživaj u superbrzom prenosu podataka sa TP-LINK UH400 USB 3.0 hubom, koji nudi brzine do 5Gbps – to je 10 puta brže od USB 2.0 standarda.
• PROŠIRENJ...
Pročitaj ceo opis
2.434,00 DIN
sa dostavom 2.783,00 DIN
Cena sa dostavom
2.783,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana juče u 22.32.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod TP-LINK Adapter UH400 prenosni HUB/4x USB 3.0 crni. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8A1C5
Prijavi grešku
• BRZINA PRENOSA: Uživaj u superbrzom prenosu podataka sa TP-LINK UH400 USB 3.0 hubom, koji nudi brzine do 5Gbps – to je 10 puta brže od USB 2.0 standarda.
• PROŠIRENJE PRIKLJUČAKA: Ovaj kompaktni hub dodaje 4 dodatna USB 3.0 priključka tvom računaru ili laptopu, omogućavajući ti da istovremeno povežeš više uređaja.
• PLUG AND PLAY: Bez muke sa instalacijom drajvera – TP-LINK UH400 je spreman za upotrebu čim ga izvadiš iz kutije. Poveži ga i odmah koristi sve njegove prednosti.
• KOMPAKTAN DIZAJN: Sa dimenzijama od samo 71 x 71 x 17 mm i težinom od 31g, ovaj prenosni hub možeš nositi svuda sa sobom, idealan za putovanja i rad na terenu.
• UNIVERZALNA KOMPATIBILNOST: UH400 je kompatibilan sa svim USB uređajima, uključujući fleš drajvove, miševe, štampače i eksterne hard diskove, što ga čini savršenim dodatkom za tvoje računarske potrebe.

TP-LINK UH400 USB 3.0 hub je savršeno rešenje za sve tvoje potrebe povezivanja. Sa ovim kompaktnim i laganim uređajem, možeš lako proširiti broj USB priključaka na svom računaru ili laptopu. Brzina prenosa podataka koju nudi ovaj hub je impresivna, omogućavajući ti da bez problema prenosiš velike datoteke u kratkom vremenskom periodu.

Jednostavnost upotrebe je još jedna odlična karakteristika TP-LINK UH400 huba. Ne moraš da brineš o instalaciji softvera ili drajvera – samo ga poveži sa svojim uređajem i odmah je spreman za rad. To znači da možeš da se fokusiraš na svoj posao ili zabavu, bez nepotrebnih prekida.

Dizajniran da bude što praktičniji, ovaj hub ne zauzima puno prostora i lako se uklapa u torbu ili džep, što ga čini idealnim za ljude koji su stalno u pokretu. Bez obzira da li si na poslovnom putu ili u kafiću, TP-LINK UH400 će ti omogućiti da ostaneš produktivan i povezan.

Za kraj, kompatibilnost sa širokim spektrom uređaja čini TP-LINK UH400 nezamenljivim dodatkom za tvoj digitalni arsenal. Bez obzira na tip uređaja koji koristiš, ovaj hub će ti omogućiti da ih sve povežeš i koristiš bez ikakvih problema. Ne propusti priliku da unaprediš svoje računarsko iskustvo – naruči svoj TP-LINK UH400 USB 3.0 hub danas!
TP-LINK Adapter UH400 prenosni HUB/4x USB 3.0 crni
TP-LINK Adapter UH400 prenosni HUB/4x USB 3.0 crni
2.434,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka