Navlaka za penis 01

Navlaka za penis 01

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Navlaka za penis 01 je jednostavan način dodavanja novog nivoa zadovoljstva i osec´aja na vaš penis ili omiljeni dildo. Izradjena je od kvalitetnog elastičnog i jakog... Pročitaj ceo opis

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C89C90
Prijavi grešku

Navlaka za penis 01 je jednostavan način dodavanja novog nivoa zadovoljstva i osec´aja na vaš penis ili omiljeni dildo. Izradjena je od kvalitetnog elastičnog i jakog TPE materijala, bez ftalata i lateksa i ima bodlje i izbočine duž svoje površine koje pružaju dodatnu stimulaciju partnerki tokom penetracije.. Ova navlaka će brzo postati vaš omiljeni dodatak u seksualnim igrama. Silikonska navlaka s bodljama je seksualni dodatak dizajniran da pruži dodatnu stimulaciju tokom seksualnih aktivnosti. Glavna svrha navlake za penis je povećanje osećaja zadovoljstva oba partnera. Navlaka može pomoći u produživanju erekcije kod partnera i lakše postizanje orgazma kod partnerke. Važno je naglasiti da se navlake trebaju koristiti s odgovarajućim lubrikantom na bazi vode kako bi se osigurala udobnost i sigurnost tokom upotrebe. Univerzalne je veličine i može da se raširi i do 3 puta.

Oceni[Total: 0 Average: 0]
Navlaka za penis 01
Navlaka za penis 01
600,00 DIN
u dildoRs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka