JIMMY CHOO Ženski parfem JIMMY CHOO 60 ml

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• DIZAJNERSKI POTPIS: Otkrij esenciju stila i sofisticiranosti sa JIMMY CHOO parfemom, kreacijom slavnog dizajnera obuće. Ovaj parfem je tvoj savršeni pratilac u svakoj p... Pročitaj ceo opis
10.447,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 03.14.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod JIMMY CHOO Ženski parfem JIMMY CHOO 60 ml. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Ženski / muški
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C87D06
Prijavi grešku
• DIZAJNERSKI POTPIS: Otkrij esenciju stila i sofisticiranosti sa JIMMY CHOO parfemom, kreacijom slavnog dizajnera obuće. Ovaj parfem je tvoj savršeni pratilac u svakoj prilici, dodajući dašak luksuza tvom svakodnevnom izgledu.
• SENZUALNA AROMA: Uživaj u chypre voćnom mirisu koji je kreirao Olivier Polge. Ovaj ženstven i moćan miris će probuditi tvoja čula i ostaviti nezaboravan utisak gde god da se pojaviš.
• ELEGANTNO PAKOVANJE: Jimmy Choo parfem dolazi u prelepoj staklenoj bočici, inspirisanoj murano dizajnom stakla. Njegov izgled je pravo umetničko delo koje će se savršeno uklopiti u tvoju kolekciju parfema.
• TRAJAN MIRIS: Sa koncentracijom Eau de Parfum, ovaj parfem pruža dugotrajan i intenzivan miris koji će pratiti tvoje korake tokom celog dana
• IDEALAN POKLON: Ako tražiš savršen poklon za posebnu ženu u svom životu, JIMMY CHOO parfem je izbor koji će sigurno oduševiti


Oseti kako se luksuz i elegancija stapaju u jedinstvenu harmoniju sa JIMMY CHOO parfemom. Ovaj miris je stvoren da istakne tvoju ženstvenost i senzualnost, pružajući ti osećaj samopouzdanja i moći. Njegova sofisticirana aroma će te pratiti u svim važnim trenucima, bilo da se radi o poslovnom sastanku ili večernjem izlasku.

Elegantna staklena bočica ne samo da čuva dragoceni eliksir već je i pravo remek-delo koje će krasiti tvoj toaletni sto. Sa JIMMY CHOO parfemom, svaki tvoj dan će biti obogaćen notom luksuza i stila.

Zamisli kako tvoja koža postaje platno na koje nanosiš ovaj prefinjeni miris, ostavljajući trag gde god da se pojaviš. Neka tvoj miris govori umesto tebe i budi sigurna da ćeš biti zapamćena.

Ne propusti priliku da se počastiš ili obraduješ dragu osobu. Dodaj JIMMY CHOO parfem u svoju kolekciju i uživaj u svakom trenutku sa stilom i elegancijom.
JIMMY CHOO Ženski parfem JIMMY CHOO 60 ml
JIMMY CHOO Ženski parfem JIMMY CHOO 60 ml
10.447,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka