Britax Romer a-s DualfixPro i-Size (40-105cm),Siva

Britax Romer a-s DualfixPro i-Size (40-105cm),Siva

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Trebate auto sedište koje je fleksibilno i praktično? Dualfix Pro je odobren prema najnovijim bezbednosnim standardima i-Size UN R129, pruža vašem detetu sigurnost na sva... Pročitaj ceo opis
69.999,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C82F92
Prijavi grešku
Trebate auto sedište koje je fleksibilno i praktično? Dualfix Pro je odobren prema najnovijim bezbednosnim standardima i-Size UN R129, pruža vašem detetu sigurnost na svakom putovanju. Pogodan je za decu od rođenja do 4 godine, odnosno visine od 40-105 cm. Dualfix Pro sedište sa rotacijom od 360 stepeni nudi vrhunsku udobnost za roditelje i decu i može se koristiti okrenuto unazad i napred. Zahvaljujuc´i bočnoj rotaciji prema otvorenim vratima automobila, stavljanje vašeg deteta u auto sedište je veoma jednostavno.
Dajte vašem novorođenčetu najbolju zaštitu, udobnost i podršku sa specijalno dizajniranim umetkom za novorođenčad. Jastučic´i od pene koji apsorbuju energiju omoguc´avaju vašoj bebi da leži u udobnijem, ergonomskom položaju tokom tih prvih dragocenih nedelja.
Neka vašemdetetu bude udobno čak i na dugim putovanjima. Dualfix Pro ima više položaja nagiba koje možete lako podesiti. Sa 6 položaja okrenutih napred i 6 položaja okrenutih unazad, izaberite onaj koji omoguc´ava vašem detetu da se opusti ili uživa u pogledu.
Dimenzije auto sedišta:
Dužina: 74 cm
Širna: 44 cm
Visina 48 cm
Uzrast deteta: od rođenja do 4 godine
Visina deteta: 40-105 cm
Britax Romer a-s DualfixPro i-Size (40-105cm),Siva
Britax Romer a-s DualfixPro i-Size (40-105cm),Siva
69.999,00 DIN
u aksa

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka