LOREAL PARIS Balzam za kosu Elseve Dream Long 8s Wonder Water 200 ml

L''OREAL PARIS Balzam za kosu Elseve Dream Long 8s Wonder Water 200 ml

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• RAZMRSIVANJE: L''OREAL PARIS Elseve Dream Long Wonder Water balzam olakšava raščešljavanje i pretvara dugotrajno češljanje u prošlost. Tvoja kosa će biti glatka i sprem... Pročitaj ceo opis
769,00 DIN -27 %
559,00 DIN
-27 %769,00 DIN
sa dostavom 908,00 DIN
Cena sa dostavom
908,00 DIN
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 16.34.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod L''OREAL PARIS Balzam za kosu Elseve Dream Long 8s Wonder Water 200 ml. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Tip proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C824A4
Prijavi grešku
• RAZMRSIVANJE: L''OREAL PARIS Elseve Dream Long Wonder Water balzam olakšava raščešljavanje i pretvara dugotrajno češljanje u prošlost. Tvoja kosa će biti glatka i spremna za stilizovanje u samo nekoliko sekundi.

• NEGA: Ovaj balzam intenzivno hrani kosu, pružajući joj potrebnu hidrataciju i negu. Zaboravi na suve i ispucane krajeve, jer Elseve Dream Long čini tvoju kosu otpornijom i revitalizovanom.

• BRZINA: Zaboravi na dugotrajne tretmane, jer ovaj balzam deluje za samo 8 sekundi! Brzo i efikasno, za žene koje su stalno u pokretu i ne žele da gube vreme na dugotrajnu negu kose.

• ZAGLAĐIVANJE: Friz i neukrotiva kosa više nisu problem. Elseve Dream Long Wonder Water balzam zaglađuje kosu i štiti je od nepoželjnog friziranja, ostavljajući je mekom i sjajnom.

• PRILAGODLJIVA DOZA: Bez obzira na gustinu tvoje kose, ovaj balzam se može prilagoditi tvojim potrebama. Jednostavno odaberi pravu dozu i uživaj u predivnoj kosi svakog dana.

L''OREAL PARIS Elseve Dream Long Wonder Water je tvoj novi saveznik u borbi za zdravu i lepu kosu. Sa ovim balzamom, tvoja kosa će biti meka, glatka i lako se raščešljava, bez obzira na to koliko je duga ili gustina. Njegova lagana formula ne opterećuje kosu, već joj pruža upravo ono što joj je potrebno - hidrataciju i negu. Nanosi se posle šamponiranja, masira 8 sekundi i temeljno ispere, ostavljajući kosu da odiše zdravljem i sjajem. Uz Elseve Dream Long Wonder Water, tvoja kosa će biti otporna na svakodnevne izazove i spremna za sve stilove koje poželiš. Isprobaj i ti ovaj čudesni balzam i dozvoli svojoj kosi da zablista u punom sjaju. Kupi sada i otkrij čaroliju zdrave i negovane kose!
L''OREAL PARIS Balzam za kosu Elseve Dream Long 8s Wonder Water 200 ml
L''OREAL PARIS Balzam za kosu Elseve Dream Long 8s Wonder Water 200 ml
559,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka