Sklopivi plastični sto sa dve klupe imitacija ratana Nexsas 71623

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Sklopivi plastični sto sa dve klupe imitacija ratana Nexsas 71623 je dizajniran za udobnost, izdržljivost i praktičnost, i savršen je za uživanje u obrocima, organizovanj... Pročitaj ceo opis
19.490,00 DIN
2-7 dana
sa dostavom 20.030,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Cena sa dostavom
20.030,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba. Dostupno u roku od 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 10.51.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Volim Svoj Dom ponudi
Ponuda prodavnice Volim Svoj Dom za proizvod Sklopivi plastični sto sa dve klupe imitacija ratana Nexsas 71623. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Broj komada u kompletu
3
Sadržaj baštenske garniture
Vrsta garniture
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C80AC8
Prijavi grešku
Sklopivi plastični sto sa dve klupe imitacija ratana Nexsas 71623 je dizajniran za udobnost, izdržljivost i praktičnost, i savršen je za uživanje u obrocima, organizovanje skupova ili jednostavno opuštanje u vašoj bašti ili terasi. Set uključuje sklopivi sto i dve odgovarajuc´e klupe, sve napravljene od visokokvalitetne plastike od ratana koji replicira prirodan izgled pletenog pruc´a, istovremeno pružajuc´i vrhunsku otpornost na spoljašnja okruženja.Bilo da imate mali balkon ili prostrano dvorište, plastični sto sa dve klupe imitacija ratana Nexsas je fantastičan dodatak koji kombinuje funkcionalnost sa stilom.Dizajn imitacije ratana pruža moderan i prirodan izgled, a mogućnost sklapanja čini odlaganje jednostavnim, kao i korišćenje za piknik, izlet,kampovanje.
Sklopivi plastični sto sa dve klupe imitacija ratana Nexsas 71623
Sklopivi plastični sto sa dve klupe imitacija ratana Nexsas 71623
19.490,00 DIN
u Volim Svoj Dom

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka