Polica sa točkićima na tri sprata 18096B

Polica sa točkićima na tri sprata 18096B

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Predstavljamo vam policu sa točkićima na tri sprata, model 18096B, idealnu za unapređenje organizacije i efikasnosti u vašem domaćinstvu. Ova višenamenska polica dizajnir... Pročitaj ceo opis
3.600,00 DIN
2-7 dana
sa dostavom 4.140,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Cena sa dostavom
4.140,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba. Dostupno u roku od 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 21.11.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Volim Svoj Dom ponudi
Ponuda prodavnice Volim Svoj Dom za proizvod Polica sa točkićima na tri sprata 18096B. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C79328
Prijavi grešku
Predstavljamo vam policu sa točkićima na tri sprata, model 18096B, idealnu za unapređenje organizacije i efikasnosti u vašem domaćinstvu. Ova višenamenska polica dizajnirana je da odgovori na širok spektar vaših potreba, pružajući praktično i elegantno rešenje za odlaganje i organizaciju predmeta.Sa tri prostrana nivoa, ova polica nudi obilje prostora za skladištenje, omogućavajući vam da jasno sortirate i pristupate svim potrepštinama. Bez obzira da li je koristite u kuhinji, kupatilu, radnoj sobi, ili bilo kojem drugom prostoru, njena svestranost čini je savršenim dodatkom za bilo koji kutak vašeg doma.Jedna od ključnih karakteristika ove police su njeni točkići koji se mogu zaključati, pružajući vam laku pokretljivost kada vam je potrebno premještanje. Istovremeno, mogućnost zaključavanja točkića osigurava stabilnost i sprečava neželjeno pomeranje, čineći policu sigurnom i stabilnom tamo gde je postavite.Izrađena s naglaskom na trajnost i kvalitet, ova polica sa točkićima na tri sprata je izvanredno čvrsta. Njene dimenzije od 43x36x86 cm su pažljivo izračunate da maksimiziraju prostor za skladištenje, dok zauzimaju minimalno podne površine, čineći je idealnom i za manje prostore.Ukupno gledano, ova polica je više od običnog komada namještaja; ona je praktično, mobilno i elegantno rešenje koje će unaprediti organizaciju i estetiku vašeg doma, pružajući vam trajno i pouzdano rešenje za sve vaše potrebe za skladištenjem.
Polica sa točkićima na tri sprata 18096B
Polica sa točkićima na tri sprata 18096B
3.600,00 DIN
u Volim Svoj Dom

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka