D-LINK USB Hub 4-Port USB 3.0 DUB-1340/E crni

D-LINK USB Hub 4-Port USB 3.0 DUB-1340/E crni

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• SUPERBRZA VEZA: Uživaj u brzini prenosa podataka do 4,8 Gbps sa D-Link USB Hub-om, što omogućava transfer HD filma za samo 70 sekundi.
• VIŠESTRUKI PORTOVI: Sa 4 USB...
Pročitaj ceo opis
8.997,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 12.16.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod D-LINK USB Hub 4-Port USB 3.0 DUB-1340/E crni. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C77EAE
Prijavi grešku
• SUPERBRZA VEZA: Uživaj u brzini prenosa podataka do 4,8 Gbps sa D-Link USB Hub-om, što omogućava transfer HD filma za samo 70 sekundi.
• VIŠESTRUKI PORTOVI: Sa 4 USB Type-A priključka, ovaj hub ti omogućava da istovremeno povežeš više uređaja, kao što su štampači, kamkorderi i eksterni hard diskovi.
• KASKADIRANJE HUBOVA: Poveži do 127 uređaja koristeći više hubova u lancu, što ti pruža ogromnu fleksibilnost i proširivost.
• UNIVERZALNA KOMPATIBILNOST: Bez obzira na operativni sistem tvog računara, D-Link USB Hub je spreman za upotrebu bez potrebe za instalacijom dodatnih drajvera.
• NEZAVISNO NAPAJANJE: Uz spoljni adapter, ovaj hub može napajati povezane uređaje, osiguravajući stabilnu i pouzdanu upotrebu bez opterećenja računara.

D-Link USB Hub 4-Port USB 3.0 DUB-1340/E crni je savršen dodatak tvom digitalnom životu. Sa brzinom prenosa podataka koja dostiže do 4,8 Gbps, tvoji fajlovi će se prenositi brže nego ikada. Ovaj hub ti omogućava da povežeš do četiri uređaja odjednom, što znači da možeš istovremeno koristiti više perifernih uređaja bez potrebe za stalnim uključivanjem i isključivanjem.

Zahvaljujući mogućnosti kaskadiranja, možeš povezati više hubova jedan za drugim, stvarajući tako ogroman broj USB portova za sve tvoje uređaje. Bez obzira na to da li koristiš Windows, Mac ili Linux, D-Link USB Hub je spreman za rad odmah po povezivanju, bez muke oko instalacije drajvera.

Dodatna prednost je što ovaj hub dolazi sa sopstvenim spoljnim napajanjem, što znači da možeš koristiti uređaje koji zahtevaju više energije bez straha da ćeš opteretiti USB portove na računaru. To ga čini idealnim za teže periferije poput eksternih hard diskova.

Uz D-Link USB Hub, tvoj radni prostor postaje efikasniji i organizovaniji. Ne propusti priliku da unaprediš svoje računarsko iskustvo – dodaj ovaj svestrani hub u svoju kolekciju dodataka i uživaj u jednostavnosti koju pruža.
D-LINK USB Hub 4-Port USB 3.0 DUB-1340/E crni
D-LINK USB Hub 4-Port USB 3.0 DUB-1340/E crni
8.997,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka