AMD Procesor Ryzen 7 5800X 8 cores 3.8GHz (4.7GHz) Box

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• VISOKA PERFORMANSA: AMD Ryzen 7 5800X procesor donosi izuzetnu snagu sa 8 jezgara i 16 niti, omogućavajući ti da bez problema pokrećeš najzahtevnije aplikacije i igre.<... Pročitaj ceo opis
25.973,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 16.46.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod AMD Procesor Ryzen 7 5800X 8 cores 3.8GHz (4.7GHz) Box. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Hlađenje
Podnožje
AM4
Tip procesora
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C77870
Prijavi grešku
• VISOKA PERFORMANSA: AMD Ryzen 7 5800X procesor donosi izuzetnu snagu sa 8 jezgara i 16 niti, omogućavajući ti da bez problema pokrećeš najzahtevnije aplikacije i igre.

• BRZINA I EFIKASNOST: Sa baznim taktom od 3.8GHz i impresivnom Turbo frekvencijom od 4.7GHz, ovaj procesor obezbeđuje brzinu i efikasnost potrebnu za multitasking i brzo izvršavanje zadataka.

• NAPREDNE TEHNOLOGIJE: Uživaj u prednostima AMD Ryzen Master Utility i StoreMI tehnologija koje ti omogućavaju fino podešavanje performansi i optimizaciju skladištenja podataka.

• ROBUSTAN KEŠ: Sa 32MB L3 keš memorije, Ryzen 7 5800X osigurava brz pristup najčešće korišćenim podacima, što rezultira bržim vremenima učitavanja i odziva.

• PCIe 4.0 PODRŠKA: Iskoristi pun potencijal najnovijih SSD-ova i grafičkih kartica zahvaljujući podršci za PCIe 4.0, koja ti pruža dvostruko veću propusnost u odnosu na prethodnu generaciju.

AMD Ryzen 7 5800X je procesor koji će zadovoljiti sve tvoje potrebe, bilo da se radi o gamingu, kreiranju sadržaja ili zahtevnim poslovnim aplikacijama. Sa 8 jezgara i 16 niti, ovaj procesor je spreman da se nosi sa svim izazovima, pružajući ti neophodnu snagu za glatko i efikasno izvršavanje zadataka.

Zahvaljujući visokim frekvencijama, od 3.8GHz do 4.7GHz u Turbo modu, Ryzen 7 5800X garantuje brzinu koja ti je potrebna za brzo i efikasno obavljanje svakodnevnih zadataka. Uz to, 32MB L3 keš memorije osigurava da su tvoji podaci uvek brzo dostupni.

Napredne tehnologije poput AMD Ryzen Master Utility i StoreMI tehnologija omogućavaju ti da maksimalno iskoristiš potencijal procesora, prilagođavajući performanse prema svojim potrebama. PCIe 4.0 podrška ti pruža mogućnost da iskoristiš najnovije tehnologije skladištenja i grafičke performanse.

Uz sve ove karakteristike, AMD Ryzen 7 5800X je procesor koji će ti pružiti izvanredno iskustvo u svim aspektima računarske upotrebe. Ne propusti priliku da unaprediš svoj sistem sa ovim moćnim procesorom. Naruči odmah i osiguraj si vrhunske performanse za svoj računar!
AMD Procesor Ryzen 7 5800X 8 cores 3.8GHz (4.7GHz) Box
AMD Procesor Ryzen 7 5800X 8 cores 3.8GHz (4.7GHz) Box
25.973,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka