Gumene lopte 6/1

Gumene lopte 6/1

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Sadržajna interaktivna igračka koja će sa svojim mogućnostima dugo zadržati pažnju mališana. Kroz igru dete vežba koordinaciju oko-ruka, prepoznavanje zvuka i oblika i... Pročitaj ceo opis

1.034,99 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C74A88
Prijavi grešku

Sadržajna interaktivna igračka koja će sa svojim mogućnostima dugo zadržati pažnju mališana. Kroz igru dete vežba koordinaciju oko-ruka, prepoznavanje zvuka i oblika i spretnost. Metalofon proizvodi lepe zvukove, na repu se nalaze perlice za vežbanje fine motorike, na telu konjića su otvori kroz koje se ubacuju odgovarajući oblici, a pomoću kanapa dete će moći da ga vuče.

Ova zvečka će zaokupiti pažnju svake bebe sa svojim jarkim bojama. Set razvija maštu, logičko razmišljanje, muzičke sposobnosti, slušnu percepciju. Dugmići proizvode šašave zvuke I svetleće efekte. Gumirani delovi će pomoći kod izbijanja prvih zubića.

Ova plišana muzička igračka će zaokupiti pažnju Vaše bebe dok je svojim prstićima istražuje pritiskajući dugmiće sa nežnim melodijama.

Muzički automobilčići sa slažu jedan na drugi od većeg ka manjem. Igračka će pomoći detetu u motoričkom razvoju kao i razvoj logičkog razmišljanja da razlikuje boje, oblike, veličine.

Gumene lopte 6/1
Gumene lopte 6/1
1.034,99 DIN
u toyzzz

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka