Moye Trailblazer Ranac za laptop, Do 13,3, Crni

Moye Trailblazer Ranac za laptop, Do 13,3", Crni

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• MATERIJAL: Poliester je otporan i dugotrajan materijal koji čini ovaj ranac idealnim za svakodnevnu upotrebu. Bez obzira na to da li krećeš na posao, fakultet ili u šet... Pročitaj ceo opis
4.999,00 DIN -8 %
4.599,00 DIN
-8 %4.999,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 08.04.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod Moye Trailblazer Ranac za laptop, Do 13,3", Crni. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C6D246
Prijavi grešku
• MATERIJAL: Poliester je otporan i dugotrajan materijal koji čini ovaj ranac idealnim za svakodnevnu upotrebu. Bez obzira na to da li krećeš na posao, fakultet ili u šetnju gradom, tvoj laptop i ostali predmeti biće zaštićeni od spoljnih uticaja.
• VELIČINA LAPTOPA: U ovaj ranac možeš smestiti bilo koji laptop do 13,3'' i poneti ga sa sobom gde god da kreneš
• VODOOTPORAN: Nikakva kiša ili pljuskovi ne mogu doći do tvojih stvari zahvaljujući vodootpornom materijalu
• DIMENZIJE: Sa dimenzijama od 38x28x12 cm, ovaj kompaktni ranac je dizajniran da u njemu udobno nosiš sve što ti je potrebno, a da istovremeno ne izgleda preveliko


Ranac za laptop Moye Trailblazer je kreiran kako bi ti olakšao svakodnevicu i pružio sigurnost tvojim uređajima. Napravljen od kvalitetnog poliestera, ovaj ranac je otporan na habanje i savršen za aktivne ljude koji su stalno u pokretu.

Idealne dimenzije i karakteristike koje omogućavaju da se prilagodi tačno tvojoj veličini laptopa čine ga nezamenljivim saputnikom. Vodootporne osobine materijala od kojih je izrađen daju ti slobodu da hodaš iako pada kiša, znajući da su tvoji elektronski uređaji i dokumenti suvi i sigurni.

Unutrašnjost ranca poseduje dovoljno prostora za knjige, blokove, i druge lične predmete, dok su dodatni džepovi tu da ti pomognu organizovati male stvarčice koje su ti uvek potrebne na dohvat ruke.

Ergonomski dizajnirane naramenice omogućavaju udobno nošenje, bez opterećenja za tvoja leđa, čineći ga idealnim izborom za svakog urbanog istraživača.

Opremi se za svaku avanturu sa Moye Trailblazer rancem! Neka tvoj laptop sigurno putuje sa tobom, a ti uživaj u komforu i stilu.
Moye Trailblazer Ranac za laptop, Do 13,3", Crni
Moye Trailblazer Ranac za laptop, Do 13,3", Crni
4.599,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka