Transformers Mech Warrior

Transformers Mech Warrior

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Helikopter jedinstvena je igračka za mlade pilote. Igrajući se ovom igračkom vaše dete će zaroniti u uzbudljivu avanturu. Igračka je opremljena kukom za podizanje, a ... Pročitaj ceo opis

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C6BD28
Prijavi grešku

Helikopter jedinstvena je igračka za mlade pilote. Igrajući se ovom igračkom vaše dete će zaroniti u uzbudljivu avanturu. Igračka je opremljena kukom za podizanje, a takođe ima pokretne delove koji će vam pomoći da pogledate unutar samog helikoptera. Vašem detetu neće biti dosadno, sa oduševljenjem će provesti vreme s takvim borbenim vozilom.

Džip izrađen od kvalitetne plastike je idealan poklon za one koji vole automobile i igračke na daljinski. Komplet sadrži džip i daljinski upravljač sa radio kontrolom. Lak je za upravljanje, ima osnovne funkcije napred, nazad, levo, desno.

Zanimljiv dizajn ovog džipa ulepšaće igru vašeg mališana. Terenski džip za dečake. Svako dete bi volelo da ga ima za sebe. Izaberi svoju mašinu, povuci u nazad i kreni u nove avanture.

Inteligentni robot dinosaurus kojim upravljate pomoću daljinskog upravljača ima različite funkcije, a ovoga puta on će vas sve razumeti na čak 195 jezika. Najpre mu smislite lepo ime i korak po korak zadajte mu na koji način da se kreće, pleše..Dino izvršava instrukcije nakon programiranja. Set sadrži punjive baterije.

Transformers Mech Warrior
Transformers Mech Warrior
494,99 DIN
u toyzzz

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka