Bager na baterije

Bager na baterije

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Džip izrađen od kvalitetne plastike je idealan poklon za one koji vole automobile i igračke na daljinski. Komplet sadrži džip i daljinski upravljač sa radio kontrolom.... Pročitaj ceo opis

2.024,99 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C6BD1F
Prijavi grešku

Džip izrađen od kvalitetne plastike je idealan poklon za one koji vole automobile i igračke na daljinski. Komplet sadrži džip i daljinski upravljač sa radio kontrolom. Lak je za upravljanje, ima osnovne funkcije napred, nazad, levo, desno.

Helikopter jedinstvena je igračka za mlade pilote. Igrajući se ovom igračkom vaše dete će zaroniti u uzbudljivu avanturu. Igračka je opremljena kukom za podizanje, a takođe ima pokretne delove koji će vam pomoći da pogledate unutar samog helikoptera. Vašem detetu neće biti dosadno, sa oduševljenjem će provesti vreme s takvim borbenim vozilom.

Veliki, lagani policijski helikopter, dolazi sa svetlima i zvučnim efektima. Vrata mogu da se otvaraju i elisa može da se okreće.

Neustrašivi likovi iz Pseće patrole ne mogu dočekati da krenu u akciju! Prepusti se ovoj neverovatnoj avanturi zajedno sa likovima iz Pseće patrole. Pritisni značku za aktiviranje spasilačke kuke. Zakači zvaničku značku Pseće patrole koja se nalazi u setu i postani član psećeg tima! Sakupi sve figurice Pseće patrole i stvori pobednički tim. Svaka figurica, bez obzira da li je to Skye, Rubble ili Zuma ima dugme za unikatnu transformaciju. Set sadrzi: Paw Patrol figuricu i značku

Bager na baterije
Bager na baterije
2.024,99 DIN
u toyzzz

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka