Lubrix Lubrikant na bazi vode, 50ml

Lubrix Lubrikant na bazi vode, 50ml

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Lubrikant na bazi vode je proizvod, koji će Vam omogućiti bolje podmazivanje tokom odnosa i samim tim znatno prijatniji i zanimljiviji seks. Postoji bezbroj razloga za su... Pročitaj ceo opis
1.024,00 DIN
sa dostavom 1.373,00 DIN
Cena sa dostavom
1.373,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 10.52.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod Lubrix Lubrikant na bazi vode, 50ml. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C6BA57
Prijavi grešku
Lubrikant na bazi vode je proizvod, koji će Vam omogućiti bolje podmazivanje tokom odnosa i samim tim znatno prijatniji i zanimljiviji seks. Postoji bezbroj razloga za suvoću ženske vagine i samim tim, neprijatan i bolan seksualni odnos, ali zato postoji lubrikant na bazi vode, koji će Vam omogućiti da uživate u veoma prijatnom i lagodnom seksu, koji je podmazan ovim lubrikantom i koji će Vam savršeno prijati i omogućiti da se penis veoma lako penetrira unutar vagine, bez neprijatnog bola i grčeva. Ukoliko želite lubrikant na bazi vode, možete koristiti i sa nekom seks igračkom, kako bi njeno korišćenje bilo mnogo prijatnije i lakše.

Zapremina: 50ml
Lubrix Lubrikant na bazi vode, 50ml
Lubrix Lubrikant na bazi vode, 50ml
1.024,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka