Kofer – zavrni odvrni

Kofer – zavrni odvrni

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Supermarket je urađen u neutralnim bojama od kvalitetne plastike, za dečake i devojčice. Dolazi u kompletu sa kasom i barkod čitačem koji svetli i imitira pravi skener... Pročitaj ceo opis

1.034,99 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C69A48
Prijavi grešku

Supermarket je urađen u neutralnim bojama od kvalitetne plastike, za dečake i devojčice. Dolazi u kompletu sa kasom i barkod čitačem koji svetli i imitira pravi skener! Kasa ima nadstrešnicu i poseban deo za izlaganje robe kao I svetlosne i zvučne efekte. Unapređuje veštinu komunikacije dece i društvenost!

Zabavan set sa puno preslatkih dodataka za igru. Set za igru sa sladoledom i kolačima za prave čajanke! U setu dobijate mnogo dodataka za igru, njih čak 15. Deca obožavaju ovakve setove, jer im nude puno mogućnosti za igru, izmišljanje, igru uloga i razvoj mašte. Komplet sadrži sladoled, kolače, držač za sladolede, posuđe, sok, bombone i još toga.

Ovaj set sa šlemom sadrži opasač na koji može da se kači alat , čekić, klešta i bušilica.

Šivaća mašina razvija motoriku i kreativnost kod dece. Ova šivaća mašina za devojčice šije i to sa pravim koncem, tako da devojčica može da dizajnira i šije svojim barbikama haljine.

Kofer – zavrni odvrni
Kofer – zavrni odvrni
1.034,99 DIN
u toyzzz

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka