Sigurnosna kamera Xiaomi Mi Camera 2K 34804

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Xiaomi Mi Camera 2K je univerzalnasigurnosna kamera koja pruža izuzetno visoku rezoluciju od 2K (2304x1296px). Saširokim uglom objektiva od 125°, ova kamera pruža širo... Pročitaj ceo opis

4.990,00 DIN
2-7 dana
sa dostavom 5.530,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Cena sa dostavom
5.530,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba. Dostupno u roku od 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 08.04.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Volim Svoj Dom ponudi
Ponuda prodavnice Volim Svoj Dom za proizvod Sigurnosna kamera Xiaomi Mi Camera 2K 34804. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C5FCCD
Prijavi grešku

Xiaomi Mi Camera 2K je univerzalnasigurnosna kamera koja pruža izuzetno visoku rezoluciju od 2K (2304x1296px). Saširokim uglom objektiva od 125°, ova kamera pruža široko polje gledanja, dokinfracrvene LED diode poboljšavaju noćni vid na udaljenosti do 9 metara,osiguravajući da ništa ne promakne, čak ni u mraku. Opremljena poboljšanom AIdetekcijom pokreta, kamera efikasno razlikuje ljudske aktivnosti od ostalihpokreta, minimizirajući lažne alarme. Ugrađeni mikrofon i zvučnik omogućavajudvosmernu komunikaciju, što vam pruža mogućnost razgovora s posetiocima iliupozoravanja na neželjene goste. Kamera podržava bežično Wi-Fi povezivanje zadaljinski pristup i skladištenje podataka na Cloud-u. Upravljanje kamerom jejednostavno preko Mi Home mobilne aplikacije dostupne za iOS i Android uređaje.Dodatna fleksibilnost dolazi sa slotom za microSD karticu (do 32 GB) imagnetnom bazom koja omogućava lako postavljanje kamere na bilo koju metalnu površinui podešavanje željenog ugla i pravca.

Sigurnosna kamera Xiaomi Mi Camera 2K 34804
Sigurnosna kamera Xiaomi Mi Camera 2K 34804
4.990,00 DIN
u Volim Svoj Dom

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka