Minnie edukativni stočić Disney 19029

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Minnie edukativni stočić Disney 19029je šarmantna i interaktivna igračka koja kombinuje učenje i zabavu, idealna zadecu uzrasta 18 meseci i više. Ovaj roze stočić nije... Pročitaj ceo opis

7.950,00 DIN
2-7 dana
sa dostavom 8.490,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Cena sa dostavom
8.490,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba. Dostupno u roku od 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 08.02.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Volim Svoj Dom ponudi
Ponuda prodavnice Volim Svoj Dom za proizvod Minnie edukativni stočić Disney 19029. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C5569B
Prijavi grešku

Minnie edukativni stočić Disney 19029je šarmantna i interaktivna igračka koja kombinuje učenje i zabavu, idealna zadecu uzrasta 18 meseci i više. Ovaj roze stočić nije samo privlačan dečijimočima, već je i pravo čudo kada je reč o edukativnim aktivnostima. Stočićuključuje preko 10 različitih aktivnosti koje obuhvataju svetleće lampice,muzičke elemente poput violine i klavira, te nudi autentično iskustvo koje ćeoduševiti svako dete. Takođe, tu su 3 loptice za interaktivnu igru. Dizajnstočića karakteriše dugmad na kontrolnoj tabli i kupola sa simpatičnim MinnieMouse ušima, što ga čini neodoljivim za male ljubitelje Disney sveta. Posebnozanimljiv detalj je volan sa menjačima, koji dodaje dodatnu dimenziju igre ipomaže u razvoju fine motorike. Dimenzije stočića su 64,1 x 12,4 x 46,4 cm, štoga čini savršenim za male prostorije ili igraonice. Minnie edukativni stočićDisney 19029 pruža idealnu kombinaciju zabave i edukativnih aktivnosti,podstičući razvoj motoričkih veština, kreativnosti i muzikalnosti. Savršen jepoklon za malu decu koja tek istražuju svet oko sebe.

Minnie edukativni stočić Disney 19029
Minnie edukativni stočić Disney 19029
7.950,00 DIN
u Volim Svoj Dom

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka