Rođendanska čestitka sa štrasom

Rođendanska čestitka sa štrasom

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Interaktivni set beauty torba je sjajan interaktivni set za igre mašte i uloga koji približava deci realan svet na njima prihvatljiv i zanimljiv način – kroz igru! Tor... Pročitaj ceo opis

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C4089B
Prijavi grešku

Interaktivni set beauty torba je sjajan interaktivni set za igre mašte i uloga koji približava deci realan svet na njima prihvatljiv i zanimljiv način – kroz igru! Torbica sa dodacima za male princeze poput šminke, ogledala, naočara, rajfa, češlja …

Postani frizer i stilista, pozovi drugaricu na frizuru. Set sadrži,fen,četke,šnalice,makaze u prenosivom koferu. Blistaj u svakom trenutku.

Set za ulepšavanje noktiju sa puno dodataka koji će oduševiti svaku devojčicu. Lakovi, nokti, sličice, šljokice, turpija i separatori. Set za igru kojim će se svaka devojčica lepo igrati sama ili sa drugaricama. Lakovi namenjeni deci bez toksičnih dodataka, potpuno bezbedni za igru. U setu dobijate: turpiju, tri laka, lampu za sušenje na baterije, separator, nalepnice za nokte.

Set za nokte za decu će oduševiti svaku devojčicu. Lakovi za nokte za decu obično dolaze u klasičnim bočicama, a ovi su nešto potpuno novo! Magične olovke sa jedne strane imaju četkicu, a sa druge olovku, pa možete šarati nokte kako god Vam padne na pamet. Set sadrži 4 olovke-četkice za nokte, aplikacije u boji, samolepljivi cirkoni za nokte, 2 separatora za nožne prste, turpija za nokte.

Rođendanska čestitka sa štrasom
Rođendanska čestitka sa štrasom
89,99 DIN
u toyzzz

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka