Didaktička igra 036220

Didaktička igra 036220

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Plišana igračka je odličan poklon za vaše voljene osobe svih uzrasta, kako za bebe tako i one malo starije mališane, koji će sigurno uživati u igri ova... Pročitaj ceo opis

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C3ED80
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Plišana igračka je odličan poklon za vaše voljene osobe svih uzrasta, kako za bebe tako i one malo starije mališane, koji će sigurno uživati u igri ovako dizajniranim igračkama.

Mekoća materijala onemogućava bilo kakav vid povreda, te su igračke od pliša sasvim bezbedne i za igru najmlađih.

Takođe, plišane igračke mogu predstavljati i vid zabave tokom šetnje ili pred spavanje, ukoliko ukrase kolica ili krevetac.

Visina: 35cm

Kitchen set je dečija igračka kuhinjskog seta posuđa uz koji će dete da se zabavi i igra, a kroz igru će naučiti kako koristiti kašiku, viljušku, nož, kako poslužiti jelo.

Set saobraćajnih znakova koji svetle i imaju zvuk. U setu su saobraćajni znaci i semafori.

Pomažu deci da se upute u saobracajne znake i pravila učestvovanja u svakodnevnom saobraćaju. Edukativna igracka, namenjena deci koja mogu shvatati pravila kretanja i saobracaja.

Dečiji Bicikli Visitor Summer za devojčice veselog dizajna koji je osmišljen da obezbedi potpuno uživanje i ugođaj deteta. Jednobrzinski pogon i manji dizajn rukohvata -omogućava detetu da se oseća prijatno na biciklu. Kontra sistem kočenja sa zadnjom pedalom, omogućava laku kontrolu kočenja deteta. Opremljen je podesivim komfornim sedištem bez alata čiji print prati liniju bicikla. Čelični ram i konstrukcija doprinose stabilnosti samog bicikla, a potpuno podesivo sedište i volan će dati dodatni prostor kada dete poraste.

Kamion sa lopaticom za pesak

Dimenzije: 22x16x18 cm

Konstruktor krug je zabavna igra za vaše mališane kojom mogu da naprave različite oblike od kružnih elemenata spajanjem jedno na drugo.

Set sadrži 80 delova različitih boja

Predviđeno za decu preko 12 meseci

Podeli na pola je drveni set za igranje koji se sastoji od daske za sečenje, malog noža i povrća, voća, kolača (različiti setovi sadrže različite namirnice) koji su podeljeni na pola. Dete se polako uči rukovanju sa nožem, procesu pripremanja hrane za obrok i sl. Edukativna igračka uz koju se dete uvodi u prve matematičke zadatke deljenja.

Transformersi su krenuli u osvajanje sveta i pomažu ljudima da se oslobode "loših momaka" koji žele da pokore zemljane. Postani i ti heroj i pomozi u ovoj večnoj borbi dobra i zla.

Didaktička igra 036220
Didaktička igra 036220
890,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka