Igra potapanje podmornica

Igra potapanje podmornica

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Postavite PIGGY Bank , točak ( rulet ) i novčiće na sto i zabava može da počne. Zavrteti točak ( rulet ) i odigrati po slici na kojoj se zaustavi strelica.Pobednik je ... Pročitaj ceo opis

1.439,99 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C3D95C
Prijavi grešku

Postavite PIGGY Bank , točak ( rulet ) i novčiće na sto i zabava može da počne. Zavrteti točak ( rulet ) i odigrati po slici na kojoj se zaustavi strelica.Pobednik je onaj igrač koji razbije PIGGY Bank i obogati se.

Klasična društvena igra namenjena zabavi za celu porodicu! Kreći se po tabli, kupuj posede, gradi kuće i hotele a potom naplati pristup svim posetiocima! Oprobaj sve šanse, razvij infrastrukturu i osvoji ceo svet! U novom Monopolu čekaju te nove figurice – maca, kuca, patkica, pingvin, dinosaurus, brod i automobil!Set sadrži: tablu, 8 figurica, 28 kartica ugovora, po 16 šansi i iznenadjenja, 32 kuće, 12 hotela, 2 kocke, novac i uputstvo

Cilj ove igre je biti prvi igrač koji c´e sve svoje pijune vratiti kuc´i. Pravila igre su jednostavna i laka za učenje. Onaj broj koji vam kockica u balončiću pokažepredstavlja broj polja koja ćete preći duž table. Pogodno za dva do četiri igrača. Preporučuje se za uzrast od 4 godine i više.

Cilj igre je zaustaviti vevericu da skače.Onaj kome prilikom umetanja žetona u panj veverica iskoči iz drveta gubi igru.Zabava za 2-4 igrača.

Igra potapanje podmornica
Igra potapanje podmornica
1.439,99 DIN
u toyzzz

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka