FC24 EA Sports igra Xbox Series X / Xbox One

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

EA SPORTS FC 24 ulazi u novu eru! Preko 19 000 potpuno licenciranih igrača, preko 700 timova i preko 30 liga čeka vas u najautentičnijem i apsolutno neusporedivom nogo... Pročitaj ceo opis

7.677,02 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na skladištu

Cena je ažurirana danas od 03.05.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Stadionshop ponudi
Ponuda prodavnice Stadionshop za proizvod FC24 EA Sports igra Xbox Series X / Xbox One. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Platforma Za koje uređaje je igra. PC = lični računar/ laptop; PS2 = PlayStation 2; PS3 = PlayStation 3; PSP = PlayStation Portable
Vrsta igre
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C2D42F
Prijavi grešku

EA SPORTS FC 24 ulazi u novu eru! Preko 19 000 potpuno licenciranih igrača, preko 700 timova i preko 30 liga čeka vas u najautentičnijem i apsolutno neusporedivom nogometnom iskustvu ikada stvorenom.

Osjećajte se još bliže igri uz tri vrhunske tehnologije koje pružaju neusporediv realizam u svakoj utakmici: HyperMotionV, PlayStyles optimiziran od strane Opte i poboljšani Frostbite engine. Također možete iskoristiti prednosti novih grafičkih postavki za još spektakularnije iskustvo.

HyperMotionV bilježi i rekreira igru ??onako kako se stvarno igra, koristeći podatke iz više od 180 profesionalnih mečeva kako bi se osiguralo da kretanje u igri točno odražava akciju na terenu u stvarnom svijetu.

Razvijte klupske legende i poboljšajte svoje igrače s potpuno novim Ultimate Team Evolutions i poželite dobrodošlicu nogometašicama na teren zajedno s muškarcima dok gradite svoj tim iz snova.

Napišite svoju nevjerojatnu priču u Manager i Player Career i pridružite se svojim prijateljima na terenu kroz Cross-play* u Clubs i VOLTA FOOTBALL.

EA SPORTS FC 24 novo je poglavlje u inovativnoj budućnosti nogometa.

*Cross-play dostupna je u određenim načinima igre na konzolama iste generacije.
Izdanja PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC mogu igrati zajedno putem Cross-playa.
Izdanja PlayStation 4 i Xbox One mogu igrati zajedno putem Cross-playa.
Verzija Switch ne podržava Cross-play.

FC24 EA Sports igra Xbox Series X / Xbox One
FC24 EA Sports igra Xbox Series X / Xbox One
7.677,02 DIN
u Stadionshop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka