Chipolino autosedište (0-36kg) techno glacier

Chipolino autosedište (0-36kg) techno glacier

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Auto sedište se rotira za 360 stepeniPruža maksimalnu bezbednost i udobnostSigurnosni pojas u 5 tačaka sa mekanim naramenicamaPojas je podesiv po dužiniMeki jastučić za g... Pročitaj ceo opis
19.850,00 DIN
Proizvođač
Grupa auto sedišta
Ispunjava standard
Povezivanje
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C21E31
Prijavi grešku
Auto sedište se rotira za 360 stepeniPruža maksimalnu bezbednost i udobnostSigurnosni pojas u 5 tačaka sa mekanim naramenicamaPojas je podesiv po dužiniMeki jastučić za glavu koji služi kao dodatna podrška telu i glavici deteta4 položaja nagiba naslonaPrilagođavanje naslona za glavu paralelno proširuje i naslon za leđa – auto sedište raste sa Vašim detetomPodesiv naslon za glavu po visini u 7 pozicijaPodesiva širina nalona za leđa – čak 7 pozicijaNavlaka se skida radi pranjaProizvedeno u skladu sa Evropskim standardom ECE R44/04 za grupe 0+, I, II i III (0-36 kg)Pogodno je za bebe od rođenja do 36kgIntegrisan isofix sistemMože se koristiti u kontra smeru produženo i to do 18kgMogućnost instalacije u automobilu bez isofix sistemaAutosedište Chipolino Techno 0-36kg tamno sivo namenjeno je deci od samog rođenja.Ima mogućnost postavljanja u smeru suprotnom od smera kretanja za decu do 18kg.
Chipolino autosedište (0-36kg) techno glacier
Chipolino autosedište (0-36kg) techno glacier
19.850,00 DIN
u Olimp Sport

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka