SKECHERS Patike za devojčice 302313N Sweetheart Lights -L srebrne

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
SKECHERS je američki brend, poznat po proizvodnji obuće za sve potrebe, namenjene ženama, muškarcima i deci. Skechers se proslavio kao jedan od najboljih sportskih brendo... Pročitaj ceo opis
7.490,00 DIN -40 %
4.499,00 DIN
-40 %7.490,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 12.25.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod SKECHERS Patike za devojčice 302313N Sweetheart Lights -L srebrne. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Patike za
Visina obuće
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C11BF0
Prijavi grešku
SKECHERS je američki brend, poznat po proizvodnji obuće za sve potrebe, namenjene ženama, muškarcima i deci. Skechers se proslavio kao jedan od najboljih sportskih brendova na američkom tržištu. Ovo je relativno mlad brend nastao 1992. godine i spada u drugi najveći brend za proizvodnju atletske obuće i patika na teritoriji SAD-a. Proslavile su ga brojne poznate ličnosti koje su kroz godine bile zaštitna lica kao što su Kristina Agilera, Ringo Star, Keli Bruk itd. Sada je zastupljen u preko 160 zemalja širom sveta. Skechers u svojim kolekcijama ima širok izbor obuće za različite potrebe kao što su patike, čizme, obuću za sport, modnu obuću. Skechers se deli na dve kategorije: lifestyle kolekcija, koja se pravi od Skechers memorijske pene i Relaxed Fit comfort tehnologije i čini obuću izuzetno udobnom; drugi deo glavne kolekcije je performance obuća koja uključuje Skechers GOrun i Skechers GOwalk obuću namenjenu za sport i rekreaciju. Pored obuće, Skechers proizvodi i sportsku odeću za muškarce i žene.
SKECHERS Patike za devojčice 302313N Sweetheart Lights -L srebrne
SKECHERS Patike za devojčice 302313N Sweetheart Lights -L srebrne
4.499,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka