Multimedijalni budilnik Prosto MB-905

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Multimedijalni budilnik Prosto MB-905 je budilnik modernog dizajna, koji nudi više režima rada, za ugodnije buđenje. Napravljen je sa tasterima osetljivim na dodir, posta... Pročitaj ceo opis
2.470,00 DIN
2-7 dana
sa dostavom 3.010,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Cena sa dostavom
3.010,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba. Dostupno u roku od 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 03.07.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Volim Svoj Dom ponudi
Ponuda prodavnice Volim Svoj Dom za proizvod Multimedijalni budilnik Prosto MB-905. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C07EFA
Prijavi grešku
Multimedijalni budilnik Prosto MB-905 je budilnik modernog dizajna, koji nudi više režima rada, za ugodnije buđenje. Napravljen je sa tasterima osetljivim na dodir, postavljenim sa prednje strane. Nudi mogućnost podešavanja buđenja na dva načina, prirodnim zvukovima ili FM radiom. Takođe se može podesiti simulacija izlaska i zalaska Sunca što pomaže lakše i prijatnije uspavljivanje i buđenje. Budilnik poseduje suptilno toplo belo ambijentalno svetlo sa 6 boja, koje se mogu menjati i podešavati po intenzitetu osvetljenosti. Uređaj se može povezati sa pametnim telefonom ili drugim uređajem preko Bluetooth. Takođe se može povezati preko AUX kabla, kao i sa USB memorijom i SD karticom radi puštanja muzike. Model je opremljen punjivom baterijom.
Multimedijalni budilnik Prosto MB-905
Multimedijalni budilnik Prosto MB-905
2.470,00 DIN
u Volim Svoj Dom

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka