Metalne šerpe 100072

Metalne šerpe 100072

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Intex lopta za plažu, koja je praktična za svaku torbu ili ranac, a kada se naduva postaje omiljeni predmet zabave na plaži.

INTEX Veliki Labud... Pročitaj ceo opis

3.690,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C0352D
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Intex lopta za plažu, koja je praktična za svaku torbu ili ranac, a kada se naduva postaje omiljeni predmet zabave na plaži.

INTEX Veliki Labud dušek za vodu na naduvavanje je obavezan rekvizit za plažu ove godine! Dušek za vodu flamingos je uvek hit, ali ovaj dušek labud će Vas oduševiti! Najnoviji dizajn, hit u svetu, tako veliki da će sigurno privući pažnju. Lep, veliki i izuzetno komforan dušek ostrvo u obliku prelpog belog labuda. Poseduje dve odvojene vazdušne komore i dve ručke za stabilnost pri uživanju na talasima ili u bazenu. Na ovom labud dušeku možete da uživate nako nikad do sad.

INTEX Labud

Dimenzije naduvanog dušeka: 1,30m x 1,02m x 99cm

Materijal:Vinyl 0,30mm

2 rukohvata za pridržavanje

2 ventila za naduvavanje

U pakovanju dobijate i nalepnicu za krpljenje

Masa pakovanja: 2kg

Reket, sa lopticom u setu, za fenomenalnu zabavu i sport na plaži.

Traktor sa beračem ima Pull-Up pogon i odvojivu prikolicu. Prikolica pričvršc´ene za traktor ima i pokretne delove. Dužina kompleta je oko 40 cm. Sve je napravljeno od otporne plastike i reprodukovano sa pravih poljoprivrednih mašina. Takav set c´e zadovoljiti svakog dečaka.

Plišana igračka je odličan poklon za vaše voljene osobe svih uzrasta, kako za bebe tako i one malo starije mališane, koji će sigurno uživati u igri ovako dizajniranim igračkama.

Mekoća materijala onemogućava bilo kakav vid povreda, te su igračke od pliša sasvim bezbedne i za igru najmlađih.

Takođe, plišane igračke mogu predstavljati i vid zabave tokom šetnje ili pred spavanje, ukoliko ukrase kolica ili krevetac.

Igračke za dečake- Laser puška i meta

Ova puška će oduševiti svakog mališana. Puška i meta rade na baterije, i odličan su način da dete vežba preciznost. Može se igrati i sa vršnjacima, i na taj način vežbati takmičarski duh. Puška ima laserski snop koji mora da nanišani centar mete i da je pokrene uz zvučne efekte.

Preporučeni uzrast: 3+

Plastelin flower set je za male kreativce koji će u svako doba godine moći da imaju sveže cveće u svojim sobama. Set zadrži i plastelin i modle kao i dodatne rekvizite koji su potrebni da napravite prelepo cveće.

Metalne šerpe 100072
Metalne šerpe 100072
3.690,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka