Društvena igra Imhotep - Builder of Egypt

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Imhotep. Legendarni arhitekta egipatskih spomenika. Njegove strukture koje izazivaju strahopoštovanje donele su mu božanski status među starim Egipc´anima. Možeš li da... Pročitaj ceo opis

5.299,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00BEDE32
Prijavi grešku

Imhotep. Legendarni arhitekta egipatskih spomenika. Njegove strukture koje izazivaju strahopoštovanje donele su mu božanski status među starim Egipc´anima. Možeš li da se uporediš sa njegovom nemilosrdnom odlučnošc´u da izgradi najcenjenije spomenike?

Da bi to uradili, morac´eš da transportuješ kamene blokove na brodovima od tvog kamenoloma do različitih gradilišta. Ali ti ne biraš kuda c´e brodovi ic´i. Tvoji protivnici imaju svoje monumentalne planove i žele da spreče tvoj uspeh. Igra se žestoka konkurencija za resurse dragog kamena. Samo uz pravu strategiju i malo srec´e možeš uspeti.

U Imhotepu, igrači preuzimaju uloge drevnih egipatskih arhitekata. U šest krugova pokušavaju da prenesu svoje kamene blokove kako bi završili na najvrednijim pozicijama na pet gradilišta: piramida, obelisk, grobnica, hram i pijaca. Ali igrač može da izabere samo jednu od tri akcije u potezu: iskopati novi kameni blok iz kamenoloma, utovariti blok na brod ili premestiti brod na gradilište. Odatle, masivni kameni blokovi moraju biti istovareni redom od pramca do krme i postavljeni na mesta u unapred određenim redosledima. U zavisnosti od toga gde blokovi završavaju, igrači zarađuju različit broj poena odmah ili na kraju igre.

U svakom koraku, moraš odmeriti svoje moguc´nosti za postavljanje sopstvenog kamenja na mesto i osujec´ivanje planova plasmana tvojih protivnika. Moraš postaviti svoje blokove na prava mesta, u pravom redosledu, u pravo vreme da bi postao najvec´i arhitekta.

Unapredi svoju osnovnu igru sa ekspanzijom Imhotep - A New Dynasty.

Društvena igra Imhotep - Builder of Egypt
Društvena igra Imhotep - Builder of Egypt
5.299,00 DIN
u games.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka