ADMIRAL CURVED PROBE USB - Love 4 yu

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Uživajte u neistraženim talasima analnog zadovoljstva, uz Admiral… Fantastičan model analnog vibratora, koji po svojoj ergonomiji, može da se koristi i kao... Pročitaj ceo opis

3.900,00 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Cena je ažurirana danas od 03.31.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Love4yu.com ponudi
Ponuda prodavnice Love4yu.com za proizvod ADMIRAL CURVED PROBE USB - Love 4 yu. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00BD5D2D
Prijavi grešku

Opis

Uživajte u neistraženim talasima analnog zadovoljstva, uz Admiral… Fantastičan model analnog vibratora, koji po svojoj ergonomiji, može da se koristi i kao masažer prostate. Oblik i dimenzije su savršene, kako ža žene tako i zamuškarce i nisu preuveličane, tako da sasvim odgovara i početnicima. Poseduje dva snažna motora, sa čak 10 opcija vibracije, a punjenje je preko USB kabela. Kada se napuni, može da radi od 45 – 60 min, zavisno od tipa vibracije koju koristite. Materijal od koga je izrađen je medicinski silikon, koji je veoma prijatan i gladak na dodir. Savetujemo da u toku primene, koristite neki od naših lubikanata (Anal gel, CX Anal, Bio Glide….).

ADMIRAL CURVED PROBE USB - Love 4 yu
ADMIRAL CURVED PROBE USB - Love 4 yu
3.900,00 DIN
u Love4yu.com

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka