Aqua Ice Gel

Aqua Ice Gel

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Aqua Ice Gel

Biljni ekstrakti i etarska ulja


Ublažavanje tegoba usled nagnječenja, iščašenja i sportskih povreda


Antiinflamatorno de... Pročitaj ceo opis

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B5362A
Prijavi grešku

Aqua Ice Gel

Biljni ekstrakti i etarska ulja


Ublažavanje tegoba usled nagnječenja, iščašenja i sportskih povreda


Antiinflamatorno dejstvo


Aqua Ice Complex gel zahvaljujući svom sastavu i bogatoj formulaciji aktivnih komponenti, pomaže kod ublažavanja tegoba nastalih usled nagnječenja, iščašenja i sportskih povreda. Postiže optimalni efekat uz maksimalnu bezbednost primene. Povoljno deluje na ukočenost i napetost u mišićima, zglobovima i kostima. Odmah nakon primene daje dugotrajan osećaj hlađenja, a tegobe su znatno ublažene. Upotrebom ovog preparata postiže se i antiinflamatorno dejstvo na mestu primene.

U sastavu gela nalaze se sledeći sastojci: etarsko ulje zimzelena, etarsko ulje eukaliptusa, etarsko ulje bora, etarsko ulje karanfilića, etarsko ulje limuna, ekstrakt arnike, ekstrakt kore bele vrbe, mentol, kamfor. Etarsko ulje zimzelena sadrži 99% metil salicilata, prirodnog aspirina, zbog čega se tradicionalno koristi za ublažavanje reumatskih tegoba, relaksaciju napetih mišića i bolnih zglobova. Sinergističim delovanjem sa ekstraktom kore bele vrbe, koja takođe sadrži metil salicilat, ispoljava protivupalna i analgetska svojstva. U kombinaciji sa etarskim uljima eukaliptusa, bora i karanfilića pospešuje cirkulaciju i dodatno doprinosi prijatnom osećaju hlađenja na mestu primene i olakšanju tegoba. Ekstrakt cveta arnike poboljšava prokrvljenost tkiva, ublažava otoke i modrice usled nagnječenja, iščašenja i sportskih povreda. Mentol isparava sa površine kože i ima blago antiseptičko delovanje. Utiče na receptore za osećaj temperature i izaziva prijatan efekat hlađenja na mestu primene, što dovodi do olakšanja reumatskih tegoba. Kamfor ima lokalni, prirodni anestetski učinak, što doprinosi ublažavanju boli i ukupnoj efikasnosti preparata kod tegoba koje su praćene otokom i modricama.

Preporučuje se:

kao pomoć pri ublažavanju reumatskih bolova (ruku, nogu, ramena, leđa)


kod ukočenosti, napetosti u mišićima, zglobovima i kostima


kod sportskih povreda


kod degenerativnih bolesti zglobova, osteoartritisa i reumatoidnog artritisa


za ublažavanje tegoba nastalih usled nagnječenja, iščašenja


Sastojci: Aqua, Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Menthol, Carbomer, Triethanolamin, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Oil, Camphor, Eugenia Caryophyllus Oil, Eucalyptus Globulus Oil, Pinus Sylvestris Needle Oil, Citrus Medica Limonum Oil, Salix Alba Bark Extract, Amica Montana Extract, Disodium EDTA, Eugenol, Limonene.

Način upotrebe: Na suvu i čistu kožu tela, naneti gel u tankom sloju i blago utrljati. Postupak ponoviti 2-4 puta u toku dana.

Upozorenja: Za odrasle i decu iznad 12 godina. Samo za spoljašnju upotrebu. Posle upotrebe ruke oprati hladnom vodom i sapunom. Ne sme se primenjivati na oštećenu kožu, kao ni na sluznice, oči i nos. Ne preporučuje se upotreba kod trudnica i dojilja. Čuvati van domašaja dece.

Proizvođač: Esensa d.o.o. Beograd

Zemlja porekla: Republika Srbija

Aqua Ice Gel
Aqua Ice Gel
650,00 DIN
u Pansport

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka