Vibro Prsten | PL Passionate Ring

Vibro Prsten | PL Passionate Ring

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Vibro Prsten

Ovaj vibro prsten je idealna sexy igračka koja će vam pomoći da osvežite vaš seksualni život. Vibro prsten napravljen je od mekanog TPR ... Pročitaj ceo opis

1.390,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B52ABA
Prijavi grešku

Opis

Vibro Prsten

Ovaj vibro prsten je idealna sexy igračka koja će vam pomoći da osvežite vaš seksualni život. Vibro prsten napravljen je od mekanog TPR materijala, fleksibilan je irastegljiv tako da će svima odgovarati. Postavlja se na koren penisa i oko testisa , pomoćiće vam da vaše erekcije budu čvršće i duže. Njegov nastavak na vrhu ima jezičak koji simulira oralni sex, prilikom penetracije vaša partnerka uživaće u vrhunskoj stimulaciji klitorisa. Ima 10 različitih vibracija, koje jednostavno menjate pritiskom na dugme. Unutrašnji prečnik manjeg prstena je 2,2 cm, a većeg 3,2 cm. Radi pomoću 1 AAA baterije. Kako bi lakše postavili prsten preporučujemo upotrebu lubrikanata na vodenoj bazi. Poručite vibro prsten uz koji ćete oboje uživati.

Vibro Prsten | PL Passionate Ring
Vibro Prsten | PL Passionate Ring
1.390,00 DIN
u Sexshopfantazija

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka