Vibro Prsten | XOCOON Couples Stimulator Ring

Vibro Prsten | XOCOON Couples Stimulator Ring

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

XOCOON Vibro Prsten

Sexy igračka koja će istovremeno stimulisati i vas i vašu partnerku. XOCOON Vibro Prsten pružiće vam ogromne količine zadovoljs... Pročitaj ceo opis
4.490,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B52A98
Prijavi grešku

Opis

XOCOON Vibro Prsten

Sexy igračka koja će istovremeno stimulisati i vas i vašu partnerku. XOCOON Vibro Prsten pružiće vam ogromne količine zadovoljstva. Izrađen od kvalitetnog silikona, karakteriše ga glatka i nežna spoljašnjost. Poseduje 2 prstena koji se postavljaju na koren penisa i oko testisa kako bi ga osigurali i bezbedno koristili. Ojačajte vašu erekciju i stimulišite klitoris vaše partnerke prilikom penetracije. Ukupne dužine od 7cm dok je deo koji penetrira 3,5cm. Telo je punjivo USB kablom i poseduje 6 modova vibriranja i 3 brzine vibriranja. Vreme punjenja 120min,vreme korišćenja sa srednjim intenzitetom vibracija 90min. Takođe u pakovanju dolazi i daljinski upravljač koji vam u mnogome olakšava korišćenje. Proizvod je vodoperiv i preporučuje se korišćenje lubrikanta na bazi vode kako bi olakšali penetraciju i upotpunili osećaj.
Vibro Prsten | XOCOON Couples Stimulator Ring
Vibro Prsten | XOCOON Couples Stimulator Ring
4.490,00 DIN
u Sexshopfantazija

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka