Krema za potenciju

Krema za potenciju

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Krema za potenciju je idealna prilika da otkriješ čari dugih ljubavnih odnosa. Pakovanje od 50ml je sasvim dovoljno za više upotreba i pokreneš lavinu odli... Pročitaj ceo opis

1.290,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B52589
Prijavi grešku

Opis

Krema za potenciju je idealna prilika da otkriješ čari dugih ljubavnih odnosa. Pakovanje od 50ml je sasvim dovoljno za više upotreba i pokreneš lavinu odličnih osećaja. Tvoj penis će biti čvršći i jednostavno neodoljiv tvojoj partnerki. Potrebno je naneto mali sloj kreme na penis i utrljati dok koža u potpunosti ne apsobruje kremu sat vremena pre odnosa. Napravljena je na potpuno biljnoj bazi i osetićeš toplinu tvoje partnerke kako zadovoljeno uživa u svakoj tvojoj ljubavnoj avanturi. Sat vremena pre odnosa je potrebno naneti kremu i redovnim korišćenjem pozitivni rezultati su zagarantovani. Naruči i kvalitetna krema za potenciju će svojim magičnim dejstvom podići tvoju muškost i samopouzdanje.

Krema za potenciju sastav:

Jedna tuba SEX ERECT kreme za potenciju sadrzi sledece sastojke:
- Pimpinella anisum (4mg)
- Ocimum basilicum (3mg)
- Cinnamomum zeylanicum (3mg)
- Zingiber officinalis (5mg)
- Capiscum frutescens (5mg)
- Caryophyllus aromaticus (10mg)
i ostale pomocne supstance do zapremine od 50ml.

Krema za potenciju dejstvo:

SEX ERECT krema za potenciju sadrzi pazljivo odabrane supstance biljnog porekla,koje su selektivni, reverzibilni inhibitori ciklične gvanozin monofosfat (cGMP)-specifične fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Fiziolosko dejstvo ovog izvanrednog preparata nastaje tako što se usled seksualne stimuiacije iz corpus cavernusuma penisa oslobađa azot monoksid (NO) koji aktivira enzim gvanilat ciklazu, ključni enzim u sintezi cikličnog gvanozin monofosfata (cGMP). Ciklicni GMP zatim snažno relaksira glatke mišiće corpus cavernusuma penisa, povećavajući na taj način dotok krvi u abdomenalni deo tela i na taj nacin ispoljava svoje dejstvo. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za farmakolosko dejstvo SEX ERECT kreme za potenciju.

Krema za potenciju indikacije:

Erektilna disfunkcija (impotencija muškarca tj. nemogućnost da se postigne ili održi erekcija penisa za zadovoljavajuću seksualnu aktivnost).

Krema za potenciju doziranje:


Preporucena primena SEX ERECT kreme za potenciju je 1-2 puta dnevno 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj aplikacija u toku jednog dana je 2-3 puta. Takodje se ne preporucuje upotreba SEX ERECT kreme za bolju potenciju duze od tri meseca.

Krema za potenciju način primene:

SEX ERECT krema za potenciju je namenjena za lokalnu primenu. Na telo penisa naneti kremu i nezno umasirati 30 minuta pre seksualne aktivnosti tj. odnosa. Kompatibilna je sa svim vrstama kondoma.

Krema za potenciju neželjena dejstva:

SEX ERECT krema za potenciju je napravljena u potpunosti od prirodnih sastojaka. Nezeljena dejstva ili nuspojave nisu do sada uoceni ili ne postoje.

Krema za potenciju način čuvanja:

Zatvorenu tubu cuvati na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno suncevoj svetlosti.

Krema za potenciju rok upotrebe:

Označen na originalnom pakovanju.

Krema za potenciju pakovanje:

Zapremina jedne tube je 50ml

Krema za potenciju
Krema za potenciju
1.290,00 DIN
u Sexshopfantazija

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka