Kuhinja ENHET K125, bela

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Broj artikla ENHET K125

Uz bela vrata i frontove fioka postižeš sveden, svetao i svež izraz koji se slaže s detaljima u svim duginim bojama. Lako za uži...
Pročitaj ceo opis
87.992,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B3F3D5
Prijavi grešku
Broj artikla ENHET K125

Uz bela vrata i frontove fioka postižeš sveden, svetao i svež izraz koji se slaže s detaljima u svim duginim bojama. Lako za užitak i uvek sa stilom.

Između podnog elementa za sudoperu i podnog elementa za pećnicu postoji prostor predviđen za ugradnu mašinu za suđe koja se prodaje zasebno.

Zidni elementi s vratima na dobar način koriste prostor iznad sudopere i radne ploče. Savršeno za stono i stakleno posuđe, jer ga štiti od prašine.

Visoki element dizajniran za ugradni frižider/zamrzivač pruža kuhinji ujednačen izgled, gde se uređaji stapaju s ostatkom kuhinje.

Podni element za sudoperu je zgodno mesto za sortiranje smeća, a iza elementa ima mesta i za vodovodne cevi.

Može se upotpuniti HÅLLBAR rešenjem za odlaganje smeća. S takvim rešenjem ispod sudopere, smanjuješ prosipanje smeća na putu od sudopere do kante.

FYNDIG sudopera od nerđajućeg čelika, higijenskog, izdržljivog i trajnog materijala koji se lako čisti.

Podni element za pećnicu ima dodatni prostor za odlaganje u fioci ispod, za tiganje, plehove i daske za sečenje.

Podni element s 3 fioke zgodan je za sve – od sitnijeg pribora do velikih šerpi. Uz fioke koje se gotovo sasvim izvlače, imaš dobar pregled i lak pristup sadržaju.

Jedinstveni žrebovi olakšavaju sastavljanje, a spojevi su gotovo neuočljivi.

ENHET nogari visine 12,5 cm smeštaju elemente na ugodnu visinu i čine ih stabilnijim. Skriveni su iza ENHET postolja zarad ujednačenijeg izraza i lakšeg čišćenja.

Samostalno uredi izgled! Promeni boju otvorenih okvira i izraz radne ploče i frontova da postigneš moderno, tradicionalno, minimalističko ili raznobojno rešenje koje savršeno odgovara tvom stilu.

GUBBARP ručica i ručka od bele plastike odlikuju se jednostavnim, modernim izrazom koji je lako upariti s različitim vratima i frontovima fioka.

Laminirane radne ploče izuzetno su trajne i lako se održavaju. Uz malo nege, godinama će izgledati kao nove. Iseci ih na željenu dužinu, a ivice prekrij koristeći 2 kant-trake koje se dobijaju uz proizvod.

SKYDRAG rasvetni set dizajniran je za ENHET seriju - savršen je i kao rasveta radne ploče i za stvaranje ugodne atmosfere u kuhinji. Uz TRÅDFRI napajanje i bežični dimer rasvetu ćeš lako upaliti, ugasiti i prilagoditi joj jačinu.
Kuhinja ENHET K125, bela
Kuhinja ENHET K125, bela
87.992,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka