Puška crvena FJ8822

Puška crvena FJ8822

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

PINO Drvene kocke (blokovi) su idealna igračka za razvoj ma?te, kreativnosti, intelektualnih i motoričkih sposobnosti kod dece. Sastoji se od 50 geomet... Pročitaj ceo opis

6.180,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B2E1F7
Prijavi grešku
Opis proizvoda

PINO Drvene kocke (blokovi) su idealna igračka za razvoj ma?te, kreativnosti, intelektualnih i motoričkih sposobnosti kod dece. Sastoji se od 50 geometrijskih oblika u raznim bojama od kojih se mogu praviti razni predmeti, graditi kule, zamkovi... Deca će se odlično zabaviti i u isto vreme naučiti da razlikuju boje, oblike i veličine, da razviju finu motoriku, osećaj za prostor, ravnote?u, planiranje i logiku. Sirovinski sastav: drvo, boje

Motor guralica veći

Guralica dimenzija 49x62x28 cm

Sedište je na visini od 35 cm

Izrađeno od kvalitetne, čvrste plastike

Predviđeno za decu od 3-5 godina, maksimalne težine do 50 kg.

Šah je tradicionalna društvena igra

Drvena tabla sa drvenim figurama

Pogodno za decu stariju od 6 godina, ima dva daljinska za pištolj i povec´ava uzbuđenje u igri za dete. Trkačka dužina nakon izrade je 239 cm

Igračka za dečaka

Funkcionalni, potpuno mehanički utovarivač Lena Trukk je napravljen od visokokvalitetne plastike sa veoma čvrstom konstrukcijom. Uključuje sklopivu kabinu sa aktivnom figurom.

Parametri i specifikacije:
Preporučeni uzrast: od 3 godine

Siku igračke- igračke za dečake

Oduševite Vaše mališane ovim igračkama. SIKU igračke inspirišu decu i odrasle više od 60 godina. Poznati po kvalitenoj izradi vozila, i detalja, biće savršena igra za celu porodicu. Upotpunite kolekciju Siku vozila, sa Siku prikolicom na kojoj se nalaze drva.

Prilagođeno za uzrast: 3+

Komplet policijskih vozila je prelepa garnitura vozila od kojih vaše dete svojom maštom može da napravi parking za te automobile, jer u kompletu su saobrac´ajni znakovi i informativne table. Moderan dizajn i jarke boje obradovac´e svakog dečaka, a komplet c´e im pružiti mnogo zabave i radosti tokom igre. Igračka utiče na razvoj deteta, gde ga tokom aktivne igre tera da razvija svoja čula i kreativnost.

Igračka je pogodna za decu od 3 godine.

Dužina automobila: 7 cm

Dužina kamiona: 29 cm

Veličina paketa:

dužina: 42 cm

širina: 8 cm

visina: 19 cm

Odaberi figuru omiljene životinje ili sakupi celu životinjsku družinu. Životinje su postavljene na točkiće tako da dete može i da ih pokreće.

Puška crvena FJ8822
Puška crvena FJ8822
6.180,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka