Losion protiv sede brade Imperial

Losion protiv sede brade Imperial

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Losion protiv sede brade ImperialLosion protiv sede brade ImperialLosion protiv sede brade ImperialImperial losion za bradu protiv sedih.Da li Vam se sviđa ideja da za sa... Pročitaj ceo opis
3.000,00 DIN -50 %
1.490,00 DIN
-50 %3.000,00 DIN
+ troškovi dostave
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 03.09.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o kupidobro.rs ponudi
Ponuda prodavnice kupidobro.rs za proizvod Losion protiv sede brade Imperial. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Tip proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B28B02
Prijavi grešku
Losion protiv sede brade ImperialLosion protiv sede brade ImperialLosion protiv sede brade ImperialImperial losion za bradu protiv sedih.Da li Vam se sviđa ideja da za samo nekoliko dana ponovo vidite prirodnu boju svoje brade? Do 81% manje sedih!Revolucionarni tretman koji postepeno vrac´a bradi prvobitnu boju. Tretman je brz, jednostavan i bez neželjenih efekata.Svakodnevna upotreba tokom 12 nedelja omoguc´ava vam da ponovo otkrijete prirodnu boju vaše brade za mlađi i samouvereniji izgled.Imperial losion protv sede bradeImperial sprej je revolucionarni tretman kreiran da smanji broj sedih dlaka u bradi. Tretman je brz, jednostavan i bez neželjenih efekata. Ako se koristi svakog jutra na suvoj bradi, ponovo c´e pigmentirati vašu bradu na prirodan i postepen način. Nakon toga, dovoljno je koristiti ga jednom nedeljno da sprečite rast nove sede kose pri korenu.LOSION PROTIV SEDE BRADE je revolucionarni tretman koji bradi postepeno vrac´a prvobitnu boju. Tretman je brz, jednostavan i bez neželjenih efekata.Svakodnevna upotreba tokom 12 nedelja omoguc´ava vam da ponovo otkrijete prirodnu boju vaše brade za mlađi i samouvereniji izgled.Stimuliše proces pigmentacije radi vrac´anja prirodne boje brade.Utiče na dva glavna uzroka procesa starenja poboljšanjem melanogeneze i smanjenjem oksidativnog stresa.ZAŠTO BRADE SIVE?U stvarnosti brade ne postaju sive, vec´ bele! To je optička iluzija povezana sa mešavinom obojene i bele dlake. Shodno tome, čini se da brada postaje sve više seda kako se povec´ava procenat bele dlake. Rast bele dlake znači da ona više nije pigmentisana, kada melanociti više ne uspevaju da šalju melanin do keratinocita, c´elija koje čine 90% epiderme.Melanin je prirodni molekul koji proizvodi posebne c´elije zvane melanociti koji se uglavnom nalaze u epidermisu čija je ključna uloga zaštita kože od UV zračenja. Pošto je melanin obojena supstanca (poznata i kao “pigment”), on ima efekat bojenja na tkiva koja ga sadrže. Intenzitet ovog fenomena bojenja varira u zavisnosti od prisutne količine.
Losion protiv sede brade Imperial
Losion protiv sede brade Imperial
1.490,00 DIN
u kupidobro.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka