FUDBALSKA IGRA (38cm), 05-301

FUDBALSKA IGRA (38cm), 05-301

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

FUDBALSKA IGRA (38cm), 05-301

U podkategoriji Ostale društvene igre naai aete najrazlieitije igre za Vaše mališane. Kroz igru deca uee o sebi i svetu, ali kroz ... Pročitaj ceo opis

2.300,00 DIN
Proizvođač
Tip igre
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00302CDB
Prijavi grešku

FUDBALSKA IGRA (38cm), 05-301

U podkategoriji Ostale društvene igre naai aete najrazlieitije igre za Vaše mališane. Kroz igru deca uee o sebi i svetu, ali kroz igru deca uee i kako ueiti o sebi i svetu. Igrajuai se, deca se zabavljaju ali i razvijaju kreativnost, maštu, samopouzdanje, usavršavaju i usvajaju nove veštine i znanja,stvaraju odnose sa drugima, razvijaju socijalne veštine, razvijaju govor, pažnju, mišljenje.


Karakteristike:

Fudbalska igra je deeija igra namenjena deci uzrasta 5+.

U podkategoriji Ostale društvene igre naai aete najrazlieitije igre za Vaše mališane. Kroz igru deca uee o sebi i svetu, ali kroz igru deca uee i kako ueiti o sebi i svetu. Igrajuai se, deca se zabavljaju ali i razvijaju kreativnost, maštu, samopouzdanje, usavršavaju i usvajaju nove veštine i znanja,stvaraju odnose sa drugima, razvijaju socijalne veštine, razvijaju govor, pažnju, mišljenje.U podkategoriji Ostale društvene igre naai aete najrazlieitije igre za Vaše U podkategoriji Ostale društvene igre naai aete najrazlieitije igre za VašeKarakteristike:Fudbalska igra je deeija igra namenjena deci uzrasta 5+.
FUDBALSKA IGRA (38cm), 05-301
FUDBALSKA IGRA (38cm), 05-301
2.300,00 DIN
u EuroMarket

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka