Brother Mašina Za Šivenje Overlok M343Dvp1

Brother Mašina Za Šivenje Overlok M343Dvp1

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Overlok je šivaća mašina, koja istovremeno odseca, rubi i prišiva tkaninu. Najčešće se koristi za sastavljanje dva ili više slojeva tkanine, kao i za rubljenje. Izuzetno ... Pročitaj ceo opis
49.990,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 08.04.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Brother Mašina Za Šivenje Overlok M343Dvp1. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B18DBC
Prijavi grešku
Overlok je šivaća mašina, koja istovremeno odseca, rubi i prišiva tkaninu. Najčešće se koristi za sastavljanje dva ili više slojeva tkanine, kao i za rubljenje. Izuzetno je koristan pri šivenju elastičnih materijala, jer su šavovi mnogo fleksibilniji od šavova urađenih na klasičnim mašinama za šivenje, ili kada su vam potrebni zaista jaki šavovi, kao na primer na farmerkama. Šivenje je izuzetno brzo, jer overlok mašina šije brže, a pri tom istovremeno odseca višak tkanine. Funkcije šivanja:-šivenje sa 3 ili 4 konca, diferencijalni transport, mogućava kontrolu nabiranja i razvlačenja tkanine, ugrađena funkcija rol poruba, grafički prikaz provlačenja konaca, podešavanje položaja gornjeg noža i širine odsecanja tkanine, podesiv pritisak stopice za različite vrste materijala, podesiva dužina boda 2, 4 mm-podesiva širina boda 2,3, 7 mm-lako postavljanje stopice pomoću klik mehanizma, podesiva napetost konca. LED osvetlljenje, rukavna radna površina za prošivanje nogavica i rukava. Tehničke karakteristike: Brzina šivenja 1300 bodova/min. Mere: 33,5 x 28,2 x 29,6 cm. Težina: 6,6 kg. Pribor: Šrafciger, pinceta, rezervne igle, četkica za čišćenje, poklopci i mrežice za držanje kalemova konca, navlaka za zaštitu od prašine. Garancija: 5 godina. Možda će vas zanimati i ostali modeli ručnih mašina za šivenje.
Brother Mašina Za Šivenje Overlok M343Dvp1
Brother Mašina Za Šivenje Overlok M343Dvp1
49.990,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka