Jungić Vranac Premium 100% Vranac, odložene berbe, što je rezultiralo izuzetno visokom koncentracijom šećera, uz istvoremeno relativno visok nivo vinskih kiselina, što se retko kad postiže. Vino je odležavalo 24 meseca u dve nove barik bačve od američkog i francuskog hrasta, u svakoj po 12 meseci. Ovo neponovljivo vino karakterišu ekstremna punoća, baršunasti tanini i izuzetne voćne mirisne note: višnje, nara, bobičastog voća, suhe šljive i rogača. Visok sadržaj alkohola i dobre vinske kiseline daju ovom vinu izuzetan potencijal za starenje u boci. Servirati, dekantirano. Nagrade: BWC Sofia 2020, zlato. Karakteristike Naziv proizvođača: Jungić Zemlja porekla: Bosna i Hercegovina Regija: Banja Luka Boja vina: Crveno Sorta grožđa: Vranac Zapremina: 0,75 l Temperatura serviranja: od 16° do 18° Tip vina: Suvo vino Procenat alkohola: 15%
Ministar zdravlja upozorava: Prekomerno konzumiranje alkohola je štetno za zdravlje!