FC Plastična flašica termometar 150ml NUK 215342 - flešica za hranjenje bebe

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Nuk flašica za učenje sa ručkama Bambi sa indikatorom temperature 215342. Flašica poseduje ventil protiv prosipanja, lakše se pije iz nje, ventil ko... Pročitaj ceo opis

1.280,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B0D352
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Nuk flašica za učenje sa ručkama Bambi sa indikatorom temperature 215342. Flašica poseduje ventil protiv prosipanja, lakše se pije iz nje, ventil koji se može odstraniti radi lakšeg čišćenja, poklopac sa navojem za lakše otvaranje i zatvaranje, zasebni delovi se mogu međusobno kombinovati, ergonomski oblikovane ručke koje se ne klizaju omogućavaju sigurno držanje, može se koristiti i bez ručki, kao čaša, zahvaljujući ekstra prstenu. NUK flašica sa indikatorom temperature sprečava da detetu date vruću hranu. Ukoliko je sadržaj flašice previše vruć, indikator će promeniti boju u belu. Uvek proverite temperaturu sadržaja flašice pre hranjenja deteta.

Pelene za bebe za široko povijanje Plava 900078 se postavljaju preko obične pelene i zamenjuju pamučne pelene za široki povoj. U plavoj su boji pa su odlične za dečake.

Bebi dušek Lux slim napravljen od fleksibilne poliuretanske pene koja ga čini otpornim na jak pritisak, poseduje ortopedska svojstva i upijanje vlage.

Kolica za bebe Gala u tamno sivoj boji su dečija kolica koja se lako voze jer su napravljena od aluminijuma, a sa dodacima čine multifunkcionalnu podršku u svakoj vožnji.

Kolica su namenjena deci od rodjenja pa do 36 meseci ili težine 15 kg

Uz kolica se dobija:

zimska navlaka,
dodatni uložak za sedište,
mrežica za komarce,
držač za čaše
torba za mamu

Aktivna gimnastika Morska kornjaca u kompletu ima 30 loptica i pruža kreativnu zabavu uz stimulisanje misaonih i kongitivnih funkcija.

Cangaroo podloga za gimnastiku Turtle koju će vaše dete obožavati

Zvečka u obliku cveta je napravljena od mekanih materijala i ima dimenzije 7x10.5x17,5 cm. Igračka zvečka i za devojčice i dečake

Tvrda podloga za presvlacenje beba sa medomje veoma praktičan i zgodan deo bebi opreme koji ćete svakodnevno koristiti. Može se postavljati na komodice i krevetiće.

Stolica za kupanje beba je sa roze detaljima pa će se dopasti svim devojčicama. Vakum stolica za kupanje beba će odgovarati svakoj kadi ili tuš kabini i učini će da kupanje bude igra i zabava.

Cangaroo Bebi podloga za igru Fitness Boy 696-R21 (CAN6332)

Podloga je pogodna za upotrebu kod dece uzrasta od 6 meseci, To je aktivna gimnastika sa 3 položaja za igru na leđima, na stomaku i u sedećem položaju,

Proizvod uključuje nekoliko igračaka koje se mogu okačiti o gredice i muzički klavir za igračke,

Klavir se može koristiti sam i ima razne melodije. Aktivna gimnastika podstiče razvoj dečije inteligencije, pokretljivosti ruku i stopala, prepoznavanje različitih oblika i boja,

Aktivna gimnastika je napravljena od netoksienih materijala koji su bezbedni za ljudsko zdravlje,

Dušek za kolevku pored toga što obezbeđuje miran san vašoj bebi, pomaže u pravilnom razvoju vaše bebe.

Portikla za bebe zebra u autu je šarena portikla za bebe koja će deci pribrižiti svaki obrok i učiniti ga lepšim i veselijim. Portikla je od mekanih materijala i lako se čisti.

FC Plastična flašica termometar 150ml NUK 215342 - flešica za hranjenje bebe
FC Plastična flašica termometar 150ml NUK 215342 - flešica za hranjenje bebe
1.280,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka