Ležaljka za bebu bela - ortopedski jastuk za reflux

Ležaljka za bebu bela - ortopedski jastuk za reflux

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvodaLežaljka za bebu u beloj boji oblikuje se prema obliku tela vaše bebe obezbeđujući optimalan položaj za spavanje. Sprečava stvaranje ravnog jastuka z... Pročitaj ceo opis
5.290,00 DIN
Proizvođač
Boja
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B0AF72
Prijavi grešku
Opis proizvodaLežaljka za bebu u beloj boji oblikuje se prema obliku tela vaše bebe obezbeđujući optimalan položaj za spavanje. Sprečava stvaranje ravnog jastuka za glavu na uzglavlju kreveta. Podni cilindar koji se može ukloniti, pomaže u smanjenju gasova vaše bebe.
Canpol sunđer za kupanje beba u više boja za nežno čišćenje bebine kože.
Cena se odnosi na 1 kom.
Dekorativni jastuk u obliku zvezde sive boje ulepšaće svaki krevetac, krevet, fotelju ili kolevku. JAstuk je izrađen od 100% pamučnog platna sa punjenjem od silikonske vune - koflina.
Izuzetno lagan, mekan i udoban letnji prekrivač. Izrađen je od 100% pamuka. U setu dobijate i 3 male maramice za bebu u istoj boji od istog materijala. Prozračan prekrivač za tople letnje dane, dok beba spava ili je vozite u kolicima.
Dimenzije prekrivača su 90x110 cm
NUK varalica za bebe od 0-6 meseci koja svetli u mraku je posebno dizajnirana kako bi se prilagodile bebinim ustima. Varalice stimulišu pokrete usta, jezika i mišića lica, što pomaže boljem razvoju zuba i vilice. Prostor bez plastike obezbeđuje optimalan dovod vazduha a integrisan kanal sprečava nakupljanje tečnosti, crvenilo i iritaciju oko usta. Kolekcija koja svetli u mraku olakšava vam da brzo i jednostavno pronađete varalicu, a da pri tom ne remetite san vaših mališana
Pleteni prekrivač, sa unutrašnje strane futrovan toplim, mekim materijalom sličnim krznu. Prekrivač ima džep u koji možete da spremite kapicu koju dobijate uz prekrivač.
Dimenzije prekrivača su cca 95x100 cm.
Adapter za WC šolju siva mega ima neklizajuću podlogu i ručke za veću stabilnost dece.
Ovaj adapter za wc šolju će odgovarati svakom detetu i olakšati mu upotrebu toaleta
Tvrda podloga za presvlačenje beba sa elegantnim crnim tufnama, presvučena PVC navlakom radi lakšeg održavanja. Mogućnost montiranja na krevetac.
Proizvod je izrađen od drveta. Može da se koristi kao krevetac za bebe, ali može da ima funkciju kolevke. Uz krevetac se dobija pripadajući dušek za krevetac dimenzija 120x60cm, kao i baldahin.
Posteljina se kupuje posebno (https://www.vrabac.co.rs/product/posteljina-bela-cipka/).
Neutralni dizajn će odgovarati i devojčicama i dečacima sve do maksimalne nosivosti od 9kg. Umirujuće melodije, ljuljanje i vibracije će njihalicu za bebe učiniti izuzetno zanimljivom za igru ili odmor.
Kids II ljuljaška za bebe koju će mališani obožavati
Lorelli Bertoni Torino prenosivi krevetić za bebe na 2 nivoa podizanja dušeka u sivoj boji. Namenjen je za bebe i decu od 0-15 kg. Lako sklapanje i rasklapanje. Uključena je torba za pakovanje krevetića.
Ležaljka za bebu bela - ortopedski jastuk za reflux
Ležaljka za bebu bela - ortopedski jastuk za reflux
5.290,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka