Telefon - knjige za decu

Telefon - knjige za decu

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Vežbajte da govorite, čitate i pišete na srpskom jeziku! Šta se nalazi u ovoj knjizi: duhovita priča napisana jednostavnim jezikom; situacije iz sv... Pročitaj ceo opis

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B08119
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Vežbajte da govorite, čitate i pišete na srpskom jeziku! Šta se nalazi u ovoj knjizi: duhovita priča napisana jednostavnim jezikom; situacije iz svakodnevnog života junaka Ane i Miloša; zadaci za proveru razumevanja pročitanog teksta; zanimljivosti o kulturi, istoriji, nauci, znamenitim ličnostima i prirodnim bogatstvima Srbije; raznovrsne aktivnosti za bogaćenje rečnika i usvajanje novih jezičkih struktura; gramatičke i pravopisne vežbe; vežbe za savladavanje latinice i ćirilice. Knjige iz ove edicije mogu biti od velike pomoći nastavnicima, roditeljima i svima onima koji žele da njihova deca potpuno ovladaju srpskim jezikom.

Drvena kocka umetaljka je edukativna igračka po principu Montesori programa. Kocka ima na sebi otvore kroz koje j epotrebno progurati određeni oblik. Igra može biti zabavnija ako se zahteva određena boja. Uz ovu igračku dete lako savladava boje, oblike i finu motoriku.

Motor guralica veci manji

Guralica dimenzija 41x55x28 cm,

Sedište je na visini od 26 cm

Izrađeno od kvalitetne, čvrste plastike

Predviđeno za decu od 1-3 godina, maksimalne težine do 25 kg.

Časovi sa muzičkom igračkom doprinose razvoju finih motoričkih veština, vizuelne, slušne percepcije i mašte.

Dete c´e pritiskati dugmad, slušati melodije i smešne pesme životinja.

Igračke za dečake- Transformers+avion

Ova igračka će zabaviti Vaše mališane. Po potrebi, robot ima mogućnost transformacije u avion, što u svakoj borbi predstavlja ogromnu prednost.

Prilagođeno za uzrast: 3+

Telefon - knjige za decu
Telefon - knjige za decu
199,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka