Bele tetra pelene rubljene 1/10 - pamučne pelene pakovanje

Bele tetra pelene rubljene 1/10 - pamučne pelene pakovanje

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

My baby rubljene, pamučne pelene za bebe u beloj boji.

Kidsii Whale prostirka za bebe Explore & Go Whale Gym je zamiljiva i korisna pod... Pročitaj ceo opis

1.280,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B02D97
Prijavi grešku
Opis proizvoda

My baby rubljene, pamučne pelene za bebe u beloj boji.

Kidsii Whale prostirka za bebe Explore & Go Whale Gym je zamiljiva i korisna podloga za bebe u kojoj ona vežba motoriku i koordinaciju pokreta.

Tenda ima UV zaštitu za slobodno igranje i zaštitu od sunca

Komoda za bebe je izrađena je od medijapana i iverice sa gornjim poklopcem koji se podiže da bi se postavila kadica za kupanje. Tako bebi komoda postaje kompletan pult za kupanje i presvlačenje. Poseduje police.

Kadica za komodu može i ne mora da bude u kompletu, kao i podloga za presvlačenje. Uz komodu je moguće dokupiti i ram za presvlačenje bebe koji se montira na komodu, čime obezbeđujete komfornije frontalno presvlačenje bebe.

Cam suncobran za dečija kolica Ombrellino Bez je suncobran koji će biti spas za velike letnje vrućine i omogućiti da se i to vreme iskoristi za boravak napolju. Pogodan za većinu modela kolica i sva Cam kolica

Silikonska četkica za zube za bebe se može koristiti za efikasno i nežno pranje prvih zuba i stvaranje dobrih higijenskih navika.

AKCIJA VAZI OD 15.08. DO 15.09.2022. ILI DO ISTEKA ZALIHA

Kolica za bebe Hot Mom Dark Grey 2u1 F22 vas neće izneveriti. BBO kolica koja su uz vas u svakoj šetnji i vožnji automobilom

Za decu od rođenja do 15kg težine


Tvrda korpa od 0 do 9kg koje se može namontirati na ram od kolica


Kolica premium kvaliteta, napravljena su od PU kože

Peškir sa kapuljačom Tri drugara za brisanje vaše bebe posle kupanja, izrađen je od mekanog i finog frotira, koji lako upija vodu sa bebine kože. Na kapuljači je izrađen vez sa puno pažnje i ljubavi.

Pelene za bebe za široko povijanje Životinje 900078 su pelene koje menjaju klasične tetra pelene i švedsku pelenu za široki povoj. Mogu se koristiti od prvog bebinog dana.

Igračka zvečka Slon je idealna zvečka za devojčice koja se može okačiti na krevetac, kolica, ali i dati bebi u ruke da se zanima i igra se. Mekani materijali će roze slonče svrstati među omiljene dečije igračke.

Silikonska glodalica za bebe dinosaurus pruža olakšanje pri nicanju prvih zuba, a neobičan oblik će zainteresovati bebu i pružiti joj mogućnost za igru i zabavu.

Skip Hop plastična činija Jednorog ima nežne pastelne boje i zanimljivu ilustraciju pa se jako dopada mlađoj i starijoj deci. Činija ima neklizajuće dno, odličnog je oblika i uvek će se koristiti i za obrok i za užinu.

Bele tetra pelene rubljene 1/10 - pamučne pelene pakovanje
Bele tetra pelene rubljene 1/10 - pamučne pelene pakovanje
1.280,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka