EKET Kombinacija ormarića sa stopama, bela, 105x35x107 cmPrikaži specifikacije mera

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Asimetrično rešenje za odlaganje postaje lično kada ga ispuniš svojim stvarima.Sastavljanje je brzo i lako zahvaljujući drvenom klinu koji samo sklizne u već izbušenu rup... Pročitaj ceo opis
12.000,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFFC26
Prijavi grešku
Asimetrično rešenje za odlaganje postaje lično kada ga ispuniš svojim stvarima.Sastavljanje je brzo i lako zahvaljujući drvenom klinu koji samo sklizne u već izbušenu rupu.Zahvaljujući podesivim stopama, nepravilnosti na podnim oblogama mogu se savladati.IKEA of Sweden/Jon KarlssonRazličite vrste zidova zahtevaju različitu opremu za pričvršćivanje. Upotrebi onu opremu koja odgovara zidovima u tvom domu. Prodaje se zasebno.Obriši krpom namočenom blagim sredstvom za čišćenje.Obriši čistom i suvom krpom.Obriši čistom i suvom krpom.Redovno proveravaj je li okov pravilno zategnut i dotegni ga po potrebi.Upotrebom lesonita s okvirom od iverice i papira saćaste strukture za punjenje u ovom proizvodu, koristimo manje drvne građe po proizvodu. Na taj način, bolje brinemo o resursima.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.
EKET Kombinacija ormarića sa stopama, bela, 105x35x107 cmPrikaži specifikacije mera
EKET Kombinacija ormarića sa stopama, bela, 105x35x107 cmPrikaži specifikacije mera
12.000,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka