BOAXEL Kombinacija garderobera, bela, 125x40x201 cmPrikaži specifikacije mera

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Uvek možeš prilagoditi ili kompletirati ovo rešenje za odlaganje shodno potrebama. Možda je data kombinacija tačno ono što ti treba ili možeš ... Pročitaj ceo opis
18.600,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFFC24
Prijavi grešku
Uvek možeš prilagoditi ili kompletirati ovo rešenje za odlaganje shodno potrebama. Možda je data kombinacija tačno ono što ti treba ili možeš napraviti novu po sopstvenim željama.BOAXEL unutrašnje elemente postavljaš i uklanjaš jednostavnim klikom, te ćeš lako prilagoditi, promeniti i premestiti rešenje kad god poželiš ili se za tim ukaže potreba.BOAXEL šipka za vešalice, 60 cm, za oko 20 vešalica s košuljama.BOAXEL mrežasta korpa, 80 cm, skladišti oko 6 pari sklopljenih pantalona ili 10 majica.BOAXEL polica za obuću, 60 cm, skladišti oko 3 pari cipela.BOAXEL vešalica za pantalone, 60 cm, skladišti oko 7 pari pantalona.Imaj na umu da zidovi od različitog materijala mogu biti različite nosivosti. Recimo, gipsani zid ne može da nosi težinu koju može drveni, betonski ili zid od cigle.Različite vrste zidova zahtevaju različitu opremu za pričvršćivanje. Upotrebi onu opremu koja odgovara zidovima u tvom domu. Prodaje se zasebno.Ako imaš nedoumica oko opreme za pričvršćivanje koju treba upotrebiti, raspitaj se u specijalizovanoj radnji.Dvoje ljudi potrebno je za sastavljanje ovog komada nameštaja.Montažna šina može se iseći na željenu širinu. Primenljivo isključivo kada se koristi više od jedne montažne šine ili za prilagodljivu šipku za vešalice s policom.Obriši krpom namočenom blagim sredstvom za čišćenje.Obriši čistom i suvom krpom.Upotrebom pilanskog otpada i ostataka drvene građe u ovom proizvodu koristimo celo drvo, a ne samo deblo. Na taj način bolje brinemo o resursima.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.
BOAXEL Kombinacija garderobera, bela, 125x40x201 cmPrikaži specifikacije mera
BOAXEL Kombinacija garderobera, bela, 125x40x201 cmPrikaži specifikacije mera
18.600,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka