Prstenovi divlje cveće LD7012

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Složite drveni toranj pomoću drvenih prstenova, slažući ih određenim nizom na postolje koje ljulja tamo-amo. Ova igra je dizajnirana da kod dece raz... Pročitaj ceo opis

1.800,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFF7C4
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Složite drveni toranj pomoću drvenih prstenova, slažući ih određenim nizom na postolje koje ljulja tamo-amo. Ova igra je dizajnirana da kod dece razvije koordnaciju ruka - oko. Boje su na bazi vode i nisu toksične. Dimenzije: 10.7 x 10.7 x 22.5 cm Dimenzije ambalaže: Uzrast: Od 1-3 god. Pol: Devojčice

Igračke za bebe muzički mikrofon je zabavna igračka za sve male muzičke zvezde. Igračke za bebe muzički mikrofon je zabavnog dizajna, sa lako dostupnim dugmadima za podešavanje jačine zvuka. Mikrofon je anatomski oblikovan, kako bi olakšao detetu držanje igračke.

Mališani mogu da se utrkuju u avanture velike brzine sa Jeep Vrangler GL Rubicon Rastar (1:24, boje mogu varirati)

Klasična elegancija i moderan dizajn Jeep Vrangler Rubicon

Punofunkcionalni 27MHz kontrolni uređaj za pomeranje vozila

Model stvarnog vozila u razmeri 1:24

Zvečka je dizajnirana za male ruke i lako držanje. Drveni gornjii donji deo su ilustrovani motivima iz kolekcije "Flowers & Butterlies".

Perle u 3 različite boje padaju niz cev kroz male otvore i čine da se propeler okreće stvarajući umirijuće zvuke kapi kiše.

Prstenovi divlje cveće LD7012
Prstenovi divlje cveće LD7012
1.800,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka