Lutka Anlily Fashion 99273

Lutka Anlily Fashion 99273

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Odaberi figuru omiljene životinje ili sakupi celu životinjsku družinu! Figure su izrađene od mekane gume i garantuju ugodnu i bezbednu igru!

Gur... Pročitaj ceo opis

1.480,00 DIN
Proizvođač
Minimalna starost (godine)
1
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFF49E
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Odaberi figuru omiljene životinje ili sakupi celu životinjsku družinu! Figure su izrađene od mekane gume i garantuju ugodnu i bezbednu igru!

Guralica za prohodavanje

Kravica je hodalica veselog dizajna namenjena uvežbavanju balansa, motorike i prvim koracima. Njen veseo dizajn će privući bebu da se igra i da se osmeli da je gura. Zabavu prate zvučni efekti.

Namenjena za uzrast 12 meseci do maksimalno 3 godina. Izrađena od kvalitetne plastike bez oštrih ivica. Dizajn hodalice je veoma stabilan zahvaljujući širokim točkovima na dnu, a ručka će biti udobna za držanje bebe dok hoda. Rotiranje okretne ploče razvija bebinu koordinaciju i mišiće.

Interaktivna hodalica za bebe. Kada se gura usta krave se otvaraju uz zvučne efekte. Dimenzije: 40x30x47cm

Težina: oko 2kg

Spirala za crtanje 8848 je spirograf koji mogu koristiti deca kao igračku, za razvoj kreativnosti, fine motorike, ali mogu koristiti i starija deca i odrasli za kreativno opuštanje u slobodno vreme.

Podne slagalice, izrađene od mekane EVA pene, obezbeđuju toplu i mekanu podlogu za dečiju igru. U setu se nalazi 9 komada kocki koje su sa motivima slova. Dimenzije kocki su 30cm x 30cm x 1 cm.

Mini figurice Studio Pets Studio Pets 3D kolekcija je nezaobilazna za decu koja vole životinje. Deca mogu sakupiti najlepše 3D bebe životinje i napraviti od njih super modele pomoću aplikacije Studio Pets Photo. Prva serija sadrži 12 različitih figurica i kofere u 6 boja. Zamenite ih sa prijateljima i sakupite ih sve!

Uz SUPERMARKET igračku nikada se više neće desiti da Vam je prodavnica daleko, da Vam nedostaje neka namirnica za kolač ili ručak. Vaši mali prodavci su uvek dobro snabdeveni i artikli su im po najpovoljnijim cenama u gradu. Univerzalna edukativna igračka, za dečake i devojčice.

Lutka Anlily Fashion 99273
Lutka Anlily Fashion 99273
1.480,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka